Osramoćena je Vojvodina, osramoćen sam ja kao trener i moji igrači! Ilija Stolica besno i ironično o Zvezdinom penalu! (VIDEO)
Ilija Stolica, Foto: FK Vojvodina/Youtube

oštro

Osramoćena je Vojvodina, osramoćen sam ja kao trener i moji igrači! Ilija Stolica besno i ironično o Zvezdinom penalu! (VIDEO)

Trener Novosađana je bo vidno devastiran po završetku utakmice Vojvodina - Crvena zvezda

Objavljeno: 20:50h

U derbiju 26. kola Superlige, između Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu, slavio je beogradski tim pogotkom Bena iz jedanaesterca u samom finišu.

U ZNAK PROTESTA I BESA NA SUDIJU: Radikalni potez revoltiranog Stolice posle meča u Novom Sadu! Ipak, odluka sudije Šegrta da pokaže na "belu tačku" izazvaće nove kontroverze u srpskom fudbalu, jer je u najmanju ruku diskutabilna što je izazvalo i žestoku reakciju trenera "lala" Ilije Stolice.

- Moj utisak je da je fudbalski klub Vojvodina osramoćen za svoj 104. rođendan. Osramoćen sam ja kao trener i svi moji momci. Sve drugo više ne bih da komentarišem. Mislim da vam pričam o fudbalu, igri, akcijama, ispašću smešan. To je to. Svi smo svedoci svega šta se dešava i samo napred - ironično je na kraju vidno ljutit Stolica prokomentarisao.

Stolica se takođe nije pojavio na pres konferencije posle završetka meča.

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.