PARTIZAN U PAKLU! Bodovni zaostatak nije najveći problem koji će crno-beli imati! (VIDEO)
FK Partizan, Foto: Reuters

nije dobro

PARTIZAN U PAKLU! Bodovni zaostatak nije najveći problem koji će crno-beli imati! (VIDEO)

Pakleno loše vesti za crno-bele!

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana savladali su sa 3:1 Rad u Humskoj, a trener Miroslav Đukić je slikovito opisao u kakvom stanju se nalazi njegova ekipa.

- Izašli smo iz šok sobe, sada smo na odeljenju. Ovo je dobar put ka povratku na pravi kolosek - istakao je kratki, ali neobično metaforični Miroslav Đukić.

Bojan Ostojić je povredio koleno, ali će se tek u narednom periodu videti da li su ligamenti, da li je meniskus, kao i kolika. Veliki problem u najavi.

A Zoran Milinković je čestitao crno-belima na trijumfu.

- Čestitam Partizanu na pobedi. U prvih sata Partizan je dobro igrao, bio je agresivan, postigao gol. Ali, kada smo uspeli da izjednačimo, činilo mi se da ulazimo u bolji ritam igre, ali drugi gol smo opet primili iz prekida. Posle toga bilo je teško vratiti se, ali treba dodati da smo pred kraj imali stopostotnu priliku Ajkovića. Meni je ova utakmica pomogla da sagledam mogućnosti našeg tima, koji moram da podržim. Moramo da nastavimo žestoko da radimo, ne bismo li izborili naš cilj. Partizanu sve najlepše - rekao je Milinković posle meča sa bivšim klubom, sa kojim je igrao i Ligu Evrope.

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(​Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.