VELIKI BORA MILUTINOVIĆ! Došao u rodni grad i pokazao zašto je GOSPODIN ČOVEK! (FOTO)
Bora Milutinović sa bivšim i aktuelnim predsednikom FK Sloge, Foto: Drina.info

GOSPODIN ČOVEK

VELIKI BORA MILUTINOVIĆ! Došao u rodni grad i pokazao zašto je GOSPODIN ČOVEK! (FOTO)

Nije samo Nemanja Matić fudbaler koji dobro pamti korene...

Objavljeno:

Bora Milutinović, počasni građanin Bajine Bašte, juče (utorak) je doputovao u svoj rodni grad. Pre nego što je otišao kod sestre Milke Savić, svratio je u Sportski centar u Lugu, koji nosi ime „Braća Milutinović“, da isporuči opremu koju je kupio Fudbalskom klubu Sloga.

Tu su ga dočekali bivši Slogin predsednik Rade Sarić, dugogodišnji Borin prijatelj, aktuelni predsednik Predrag Živković, članovi Upravnog odbora Dragan Kovačević, Vladica Lekić i ekonom Pero Lekić. Milutinović se zadržao u svlačionici Sloge nešto više od pola sata. Tom prilikom interesovao se za Slogu i sport u Bajinoj Bašti.

Bora Milutinović u prostorijama Sloge
Bora Milutinović u prostorijama Sloge foto: Drina.info

- Kad god mogu rado pomognem Slogi. Možda to nije onoliko koliko ljudi očekuju, ali sve poklonjeno je od srca. Dogovorio sam se sa Sloginim predsednikom da mi napravi spisak šta to klubu treba još od opreme kako bih mogao da je pošaljem iz Katara gde sam poslednjih godina savetnik za organizaciju Svetskog prvenstva u toj zemlji 2022. godine – rekao je Bora Milutinović za Drina Info.

- Hvala Milutinoviću na vrednom poklonu. Doneo nam je tri kompleta opreme za seniorski tim i 40 lopti. Sam je tražio da mu napišemo šta treba ostalim selekcijama i obećao da će uskoro stići oprema i za njih. Oprema je stigla u pravo vreme jer osim dresova poklonjenih od čuvenog trenera Ljupka Petrovića, seniorska selekcija nije imala druge opreme. Istina, pre par dana uspeli smo da nabavimo jedan komplet za nju i desetak lopti poklonjenih od člana uprave Ljubisava Đurića – istakao je predsednik kluba Predrag Živković.

BONUS VIDEO: Matijas Lesor posle trijumfa Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.