TAJ LUDI FUDBAL: Na jednoj strani sveta fudbaler glumio da ga je sudija udario, a na drugoj arbitar isključio igrača zbog prezimena?! (FOTO) (VIDEO)
Johan Padilja iscenirao da ga je sudija udario, Foto: Printscreen/Twitter/@Manumartin01

Šta je ovo bilo?!

TAJ LUDI FUDBAL: Na jednoj strani sveta fudbaler glumio da ga je sudija udario, a na drugoj arbitar isključio igrača zbog prezimena?! (FOTO) (VIDEO)

Neverovatne scene u Južnoj Americi i Engleskoj

Objavljeno:

Dve neverovatne situacije sa dvojicom sudija na različitim delovima Zemljine kugle i to prilikom davanja kartona, su se dogodile prethodnih dana.

U Južnoj Americi, na duelu Kopa Sudamerikana, između San Hozea i El Nasionala, čuvar mreže gostiju je izveo nešto što se retko viđa na fudbalskim terenima.

Johan Padilja je odglumio da ga je glavni arbitar meča udario kada mu je dodelio žuti karton zbog opstrukcije igre. On je prišao sudiji i savio se tako da mu glavom dodiruje telo, a kada je arbitar odlučio da ga rukom odalji od sebe, Padilja je pao i počeo da gleda ka pomoćnom sudiji kao da je tražio da sada arbitar bude sankcionisan zbog toga?!

Sa druge strane sveta, u Engleskoj, na meču između niželigaša Hempsteda i Ist Turoka, igrač po imenu Sančez Vat je nastradao ni kriv ni dužan i dobio crveni karton.

Zbog jednog prekršaja je sudija hteo da ga kazni žutim kartonom, ali kako igračima na dresu ne piše prezime nego samo broj, Sančez mu je rekao svoje prezime "Vat", međutim zbog toga što na engleskom jeziku se isto tako izgovara i reč "šta" (what), sudija je posle nekoliko ponavljanja shvatio to kao da se igrač raspravlja sa njim, iako mu je ovaj zaista govorio svoje prezime.

Tada se umešao trener i objasnio sudiji o čemu se radi, pa je ovaj odlučio da povuče crveni karton i dozvoli igraču Hempsteda da nastavi meč.

A post shared by SPORTbible (@sportbible) on

BONUS VIDEO: Deka poklonio cveće Ivani Španović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.