NOVI NEZAPAMĆENI SKANDAL NAVIJAČA PAOK-A: Upali u zgradu televizije i naterali voditelja da čita njihov proglas! (VIDEO)
Navijači PAOK-a upali u zgradu televizije, Foto: Profimedia/Youtube

Incident nezapamćen

NOVI NEZAPAMĆENI SKANDAL NAVIJAČA PAOK-A: Upali u zgradu televizije i naterali voditelja da čita njihov proglas! (VIDEO)

Ovo saopštenje se odnosi na njihov stav o kazni koja je njihovom timu izrečena zbog incidenata pred meč sa Olimpijakosom

Objavljeno: 12:40h

Skandalima u grčkom fudbalu nema kraja, pogotovo kada je reč o navijačima PAOK-a koji su ponovo izazvali nezapamćeni incident i tako možda ponovo naneli štetu klubu.

Kako prenose brojni grčki mediji, grupa od oko četrdesetak huligana je upala u zgradu televizije "ERT 2", upala u studio iz koga je išao uživo program i naterali su voditelja da pet minuta čita njihovo saopštenje za javnost.

Ovo saopštenje se odnosi na njihov stav o kazni koja je njihovom timu izrečena zbog incidenata pred meč sa Olimpijakosom koji na kraju nije ni odigran. PAOK-ove pristalice to nazivaju "najvećim sportskim skandalom svih vremena".

Niko od prisutnog obezbeđenja uopšte nije ni reagovao, a po završetku svoje "akcije" oni su se mirno razišli.

Podsećamo da se derbi na "Tubi" nije odigrao jer su domaći navijači pogodili trenera Olimpijakosa u glavu i on nije mogao da vodi utakmicu. Iz PAOK-a su tvrdili da su ga pogodili običnom rolnom toalet papira, a iz Atine su priložili dokaze od lekara.

Utakmica nije odigrana, ali je Grčki Savez odlučio da kazni domaćina reguistrovanjem službenog rezultata 3:0 za goste iz Atine i novčano sa 30.000 evra.

BONUS VIDEO: Deca na dočeku Ivane Španović skandiraju njeno ime

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.