MILOJEVIĆ PRED DERBI: Vojvodina je treći-četvrti klub u Srbiji! (FOTO)
Vladan Milojević, Foto: Beta

VANREDNO KOLO

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Vojvodina je treći-četvrti klub u Srbiji! (FOTO)

- Nisu imali zavidnih izdanja zbog turbulencija u jesenjem delu, ali su se totalno konsolidovali sa dolaskom mnogo dobrih igrača i trenerom sa kojim su napravili prepoznatljivu igru. Od Vojvodine uvek možete da očekujete lep fudbal - rekao je trener crveno-belih

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ulazi u ciljnu ravninu" i da je svaka utakmica bitna, kao i da njegovi fudbaleri ne smeju da potcene Vojvodinu

- Ulazimo u ciljnu ravninu i svaka utakmica je jako bitna. Zgusnut je raspored, ali smo navikli. Očekujemo dobar fudbal, dobru utakmicu, kao što su uvek derbiji kola. Prošlo je nezgodno vreme, očekujem pun stadion - rekao je Milojević novinarima u Beogradu. Zvezda će u sredu gostovati Vojvodini u 26. kolu Superlige, u utakmici u kojoj će pokušati da nastavi pobednički niz i zadrži ili uveća prednost od 14 bodova nad drugoplasiranim Partizanom.

FK Vojvodina
FK Vojvodina foto: Saša Pavlić Koky

- Vojvodina je uvek bila izazov i u svakom slučaju znamo da je pored Zvezde i Partizana negde treći-četvrti klub u Srbiji. To je uvek bio derbi, da li se igrao u Novom Sadu ili Beogradu. Nisu imali zavidnih izdanja zbog turbulencija u jesenjem delu, ali su se totalno konsolidovali sa dolaskom mnogo dobrih igrača i trenerom sa kojim su napravili prepoznatljivu igru. Od Vojvodine uvek možete da očekujete lep fudbal - rekao je Milojević.

Novinare je zanimao Milojevićev komentar na lošu formu kapitena ekipe Mičela Donalda i da li je to posledica toga što mu na leto ističe ugovor. - Ne volim da pričam o pojedincima. Zadržao bih za sebe da li Donald igra dobro ili ne. Nema loših igrača. Zadovoljan sam sa svima. Neko teže ulazi u formu, neko ne ulazi, nekome treba mnogo vremena, nekome ne... Donald je veoma bitan šraf za Crvenu zvezdu i videćemo kako će se stvari odvijati - naveo je trener crveno-belih.

Ilija Stolica
Ilija Stolica foto: Beta/Branislav Božić

Trener Vojvodine Ilija Stolica se prethodnih dana pominjao kao mogući naslednik Miroslava Đukića na klupi Partizana. Upitan za mišljenje o tome, Milojević je odgovorio:

- Imam dosta posla u svom timu i samo sam na to fokusiran.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde biće odigran u sredu od 18.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

BONUS VIDEO: Deka poklonio cveće Ivani Španović

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.