SAČEKAJ ME, KAD BUDE DOŠLO MOJE VREME! Tomović i Milenković se oprostili od Astorija! Cela Italija jeca u suzama od njihovih reči! (FOTO)
Nikola Milenković se oprostio od saigrača Davidea Astorija, Foto: Printscreen/Instagram/milenkovicn_4

Reči koje paraju srce!

SAČEKAJ ME, KAD BUDE DOŠLO MOJE VREME! Tomović i Milenković se oprostili od Astorija! Cela Italija jeca u suzama od njihovih reči! (FOTO)

Delili su svlačionicu sa njim svakog dana, a Tomović je posebno bio blizak i posećivali su se porodično

Objavljeno:

Tuguje čitav fudbalski svet zbog iznenadne smrti kapitena Fiorentine, Davidea Astorija, u snu u hotelskoj sobi, jutro pred utakmicu protiv Udinezea.

Niko od onih koji su ga poznavali i dalje ne može da dođe k sebi od šoka, a nema čoveka koji ga je poznavao i koji nije ophrvan tugom.

Jedni od onih koji su pogođeni i teško su podneli vest o njegovoj smrti jesu i srpski fudbaleri koji su sa tragično preminulim igračem Fiorentine, delili svlačionicu.

Nikola Milenković nije davao izjave za medije, ali je putem Instagrama se vrlo emotivno oprostio od čoveka koji mu je bio saigrač prethodnih meseci.

- Još ne mogu da verujem da te više nema. Nemam reči da kažem koliko mi je žao, samo oni koji su te poznavali znaju kakav si čovek bio. Bila je čast što sam te upoznao. Hvala ti na ogromnoj podršci i na svemu što si uradio za mene. Veoma je teško nastaviti dalje bez kapitena, ali znam da ćeš sve gledati odozgo. Davide. uvek ćeš bit naš kapiten. Počivaj u miru - napisao je Milenković.

Sa druge strane, Nenad Tomović je daleko duže bio saigrač sa Astorijem, tokom nekoliko sezona su zajedno nosili i borili se u ljjubičastom dresu, a uz to su bili i veoma bliski, često su se porodično posećivali i družili.

- Davide, moj prijatelju… Ovo je najmanje što mogu da kažem. Bio si posebna osoba, bila je čast igrati na tvojoj strani, biti u istom timu sa tobom. Davide, bio si jedan od najinteligentnijih ljudi koje sam ikada upoznao. Želim samo da ti kažem, da ćemo se sresti opet i zajedno popiti još jednu čašu vina. Stvarno bih voleo da me sačekaš kada bude došlo moje vreme. Tvoj prijatelj Nenad - poručio je Tomović, koji je žestoko uzdrman zbog gubitka prijatelja.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.