10 najarogantnijih izjava fudbalera, a Ronaldo nije na prvom mestu! (FOTO)

Neki su nas i nasmejali

10 najarogantnijih izjava fudbalera, a Ronaldo nije na prvom mestu! (FOTO)

Znamo koliki su egocentrici, ali u ovim slučajevima su baš preterali
Objavljeno: 21:03h

Svetske fudbalske zvezde jesu egocentrične, umišljene i arogantne. Neke zbog toga volimo, a neke ne možemo da podnesemo. Neke od njihovih izjava su nas nasmejale, a neke su nas toliko izbacile iz takta da ne znamo šta bismo uradili da smo se našli u njihovoj blizini. Ovo je 10 onih baš najarogantnijih. 10. Džoi Barton o izborima u Velikoj Britaniji.

- Veće šanse imam ja da pobedim na izborima 2015. godine nego Liberalne demokrate. 9. Huan Roman Rikelme o tome da se ponaša neodgovorno na terenu.
- Ja sam jedini k***in sin koji igra besplatno, tako da niko ne može ni reč da mi kaže o odgovornosti. 8. Erik Kantona o Didijeu Dešamu.
- Dešam prolazi zato što uvek daje 100% sebe, ali on ništa neće uraditi više od toga. - Ja nisam čovek, ja sam Kantona. 7. Tijeri Anri o tome zašto ga ne cene kao što cene Ronalda i Ronaldinja.
- Moje kvalitete priznaje mali broj ljudi, ali ja mogu da uradim sve što i drugi. 6. Niklas Bentner
- Trebalo bi da sam starter na svakoj utakmici, trebalo bi da igram svaki minut na svakoj utakmici i da uvek budem u postavi. 5. Johan Krojf
- Pre nego što napravim grešku, ja ne napravim tu grešku. - Italijani ne mogu da nas pobede, ali mi sigurno možemo da izgubimo od njih. 4. Arjen Roben pred meč Lige šampiona
- Da sam trener znam šta bih uradio u utorak. Izabrao bih sebe u tim. 3. Kristijano Ronaldo nakon što su ga izviždali navijači posle utakmice sa Kiprom.
- To su sigurno uradili zato što sam lep, bogat i sjajan fudbaler. Ljubomorni su na mene. Drugo objašnjenje ne postoji. 2. Mario Baloteli
- Ja mislim da sam genije, a ne buntovnik. - Verujem da sam inteligentniji od drugih ljudi. 1. Zlatan Ibrahimović kada su ga upitali šta prognozira uoči utakmice.
- Samo Bog zna, a vi razgovarate sa njim upravo sada. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.