TONČEV OPLEO PO CRNO-BELIMA: Priče o rasturenim svlačionicama su NOTORNA LAŽ, neka se fokusiraju malo više na fudbal! (FOTO) (VIDEO)
Ivica Tončev, svlačionica sa snimka na Čairu, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen / Youtube

izneo je svoj stav

TONČEV OPLEO PO CRNO-BELIMA: Priče o rasturenim svlačionicama su NOTORNA LAŽ, neka se fokusiraju malo više na fudbal! (FOTO) (VIDEO)

Dosta prašine podiglo se u poslednjih par dana pred meč Radničkog i Partizana, što zbog stanja u kom se nalazi teren, služnene prostorije... Pa sve do čoveka koji će suditi ovaj duel

Objavljeno: 10:50h

Predsednik Radničkog iz Niša, Ivica Tončev, oglasio se pred duel tog kluba i Partizana, koji se igra u subotu od 14.30 na "Čairu".

On je naveo da su scene priče o rasturenim svlačionicama i snegu na terenu notorna laž, te da će se meč odigrati bez obzira na snimke koji su se pojavili u javnosti.

- Sve te priče o rasturenim svlačionicama i snegu na terenu su notorna laž. To je klasičan pokušaj pritiska pred utakmicu. Smeta im što sudi Zoran Široki, a setite se da je on bio arbitar na prošlom meču u Nišu, kada je Đurđević namerno udario našeg igrača, i za to nije bio kažnjen. Čekajte, da li mi takozvani "mali klubovi" treba da budemo samo statisti i gledamo Partizan i Zvezdu kako se takmiče - rekao je Tončev za "Alo".

- U Srbiji se zna ko je za šta odgovoran, a neće ni Miloš Vazura, ni Ivica Tončev da odlučuju o tome hoće li se odigrati utakmica. Postoje organi koji se time bave, a u Partizanu treba da misle malo više na fudbal - rekao je prvi čovek Radničkog.

BONUS VIDEO: Nemanja Nedović - izjava posle pobede Zvezde nad Unikahom

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.