TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Bivši igrač pronađen mrtav u kolima, bio je jedan od prvih svedoka u istrazi protiv trenera - seksualnog predatora!
Kiron Darkan je pronađen mrtav u svom automobilu, Foto: Printscreen/Youtube/Wrexham AFC

Nesreća

TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: Bivši igrač pronađen mrtav u kolima, bio je jedan od prvih svedoka u istrazi protiv trenera - seksualnog predatora!

Najslavniji trenutak u karijeri mu je bio gol Mančester junajtedu u FA kupu

Objavljeno:

Engleski fudbal je pogodila velika tragedija! Bivši igrač brojnih niželigaških timova Kiron Darkan, pronađen je mrtav u četvrtak tokom noći u svom automobilu.

Za sada nije poznato kako je došlo do smrti i čekaju se rezultati obdukcije, ali je policija potvrdila da se ne radi o nasilnom lišavanju života.

Darkan je čitavu karijeru proveo igrajući za niželigaše Reksam, Svonsi, Kru, a najviše je ostao upamćen po golu protiv Mančester junajteda u FA kupu noseći dres Reksama.

Inače, on je svedočio svojevremeno 1997. godine u policiji protiv bivšeg trenera Berija Benela koji je prošle godine osuđen na 31 godinu zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dečaka koje je trenirao.

Darkan je tada rekao da on nije bio žrtva seksualnog predatora koji je tada bio osuđen na 9 godina zatvorske kazne zbog zlostavljanja 6 dečaka starosti od 9 do 15 godina.

BONUS VIDEO: Doček za Dragana Milosavljevića pred meč Crvena zvezda - Unikaha

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.