Oni samo vole da pobeđuju van terena, ali maske su odavno pale! Radnički svom silom napao Partizan!
Radnički Niš - Partizan, Foto: Saša Pavlić Koky

opleli jako

Oni samo vole da pobeđuju van terena, ali maske su odavno pale! Radnički svom silom napao Partizan!

"Iz Partizana su ovog petka uradili isto kao i prošle godine kada su igrali sa našim klubom u Nišu"

Objavljeno:

Radnički iz Niša će ugostiti Partizan u veoma bitnom meču Superlige, a "utakmica van terena" uveliko je počela.

Sve je krenulo snimkom nehumanih uslova u svlačionici Reala sa Nišava, a sada je usledio i žestog odgovor!

Sapštenje Nišlija prenosimo u celosti!

- Najnovije optužbe iz Fudbalskog kluba Partizan na račun Radničkog su skandalozne i jasno pokazuju da oni ipak najviše vole da pobeđuju van terena. Snimak gostujuće svlačionice stadiona "Čair", koji se pojavio po raznim medijima, napravljen je pre godinu dana, a neko je to očigledno zloupotrebio kako bi napravio pritisak na Radnički pred važan duel protiv Partizana. Uslovi na "Čairu" nisu ništa gori od 95% stadiona u Srbiji, a Partizan će biti maksimalno uvažen i dočekan, kao i preostalih 14 klubova iz Superlige Srbije.

Iz Partizana su ovog petka uradili isto kao i prošle godine kada su igrali sa našim klubom u Nišu. Tadašnji pritisak na sudiju bio je nalik ovome, a rezultat je bio da sudija ne pokaže direktan crveni karton Urošu Đurđeviću zbog namernog udaranja našeg igrača, što se videlo i na televizijskom snimku. I tada su se žalili zbog izbora sudije, a on ih je direktno odveo do pobede i titule, jer je tom odlukom uticao na utakmicu.

Iznenađuje činjenica da Fudbalski klub Partizan misli da ovaj model ponašanja i medijske manipulacije može da ima efekta, jer su maske odavno pale. Ovakvo njihovo ponašanje i podmetanje postalo je već opšte poznato svima koji prate srpski fudbal. Ovo im ne ide na čast i udaljilo ih je svetlosnu godinu od sporta.

Cilj je potpuno jasan – da se izvrši pritisak na Radnički i pre svega sudije i ostale fudbalske instance, kako bi oni opet pobedili pre početka utakmice, kao što su i do sada radili - navodi se u saopštenju Nišlija.

Nišlije su okačile snimak sadašnjeg izgleda njihove svlačionice.

BONUS VIDEO: Navodno stanje u svlačionicama na Čairu pred meč Radničkog i Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.