Đukić odgovorio Vučeliću: Trener Partizana uzvratio na optužbe uprave! (FOTO)
Miroslav Đukić i Milorad Vučelić, Foto: Nebojša Mandić

izneo je svoj stav

Đukić odgovorio Vučeliću: Trener Partizana uzvratio na optužbe uprave! (FOTO)

Fudbaleri Partizana u subotu gostuju ekipi Radničkog u Nišu u utakmici 25. kola Superlige Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je sve osim pobede i nova tri boda iz meča protiv Radničkog u Nišu neuspeh za njegovu ekipu.

- Očekuje nas teško gostovanje u Nišu, teški uslovi za igru, ali mi moramo da idemo na tri boda. Svaki drugi rezultat je neuspeh - rekao je Đukić.

- Radnički je dobra ekipa i po njihovim izjavama vidim da će igrati ofanzivno. Mi nemamo izbora, idemo samo na pobedu. Mi smo Partizan i na svakom gostovanju moramo da tražimo pobedu - rekao je strateg crno-belih.

On je naveo da nema zdravstvenih problema i da su svi igrači spremni za meč na Čairu. U kombinaciji za tim neće biti Leandrea Tavambe zbog kartona.

- Biće loš teren, vidimo da je još pokriven snegom, ali šta je, tu je, nemamo drugi teren. Moramo da se prilagodimo - rekao je Đukić.

Partizan je posle eliminacije iz Lige Evrope odigrao nerešeno 1:1 sa Zemunom i sada zaostaje 11 bodova za liderom šampionata, Crvenom zvezdom.

foto: Filip Plavčić

- Svesni smo da nam treba jedna pobeda, vetar u leđa, pobeda bi nam mnogo značila na psihološkom planu... Svaki put kada kući ne pobedite dolazi do potresa, a pravi lek za to je pobeda i dobra igra i u Niš idemo da to ostvarimo - rekao je Đukić i dodao da su igrači psihički spremni i svesni da crno-beli treba da se "vrate na stare staze".

- Evidentno je da nam fale golove, ali to je stvar ekipe. I kada branimo dobro, to je zasluga ekipe tako i što se tiče ofanzivnog dela... To nemamo ove godine, nije to stvar Tavambe, Ožegovića već cele ekipe - istakao je Đukić.

- U Partizanu je uvek turbulentno kad dođe do eliminacija i kad se ne pobeđuje u prvenstvu, ali sportski sektor funkcioniše perfektno - rekao je Đukić, a ova izjava može da se protumači kao replika na komentar Milorada Vučelića da su za skorašnje rezultate krivi igrači i stručni štab.

BONUS VIDEO: Stanje u svlačionicama na Čairu pred meč Radničkog i Partizana

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.