Jagodince bi put u Afriku mogao da košta kao svetog Petra kajgana!

A još doživeli debakl

Jagodince bi put u Afriku mogao da košta kao svetog Petra kajgana!

Ćuranima preti prijavljivanje FIFA i tužba od strane jednog kluba iz Gane, jer je njihov igrač bez dozvole nastupio za srpski tim u ovom meču
Objavljeno:

Fudbaleri Jagodine su imali istorijsko gostovanje u Africi gde su odigrali svoju prvu međunarodnu utakmicu protiv jedne ekipe sa tog kontinenta učestvovanjem u rođendanskoj proslavi najvećeg kluba iz Gane, Asante Kotoka, ali bi to moglo skupo da ih košta. "Ćurani" su igrali protiv ekipe u Kumasiju gde je upriličen spektaklpred ogromnim brojem navijača i poraženi su 5:0. Međutim, dan posle utakmice stigla je neprijatna vest za srpski klub.

fkjagodina.org.rs
Lokalni klub iz Gane po imenu Tehiman Siti je zapretio tužbom Jagodincima zato što je u tom meču za njih igrao fudbaler iz njihove ekipe Ebenezer Agjapong, a oni tvrde da nisu bili obavešteni o tome da će on igrati. - Saznali smo da će igrati tek kada smo videli sastave. Ovo je potpuno nepoštovanje od strane Jagodine i obavestićemo FIFA u vezi sa tim. To je nedozvoljeno i zbog toga moraju da plate - rekao je predsednik afričkog tima.
fkjagodina.org.rs
Jagodinci su, navodno, izrazili želju da dovedu ovog napadača u svoje redove, ali iz Sitija tvrde da pregovori još nisu ni otpočeli, već da su samo iskazali interesovanje i pitaju se kako su mogli da ga koriste. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.