BRANI ZA ČUKU, ALI TAURUNUM MU JE U SRCU! Dobijao sam batine po zemunskim ćoškovima, ceo život se sečem na Mijatovića, i hoću da upoznam Nikolu Grbića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: FK Čukarički/Promo

zanimljiv intervju

BRANI ZA ČUKU, ALI TAURUNUM MU JE U SRCU! Dobijao sam batine po zemunskim ćoškovima, ceo život se sečem na Mijatovića, i hoću da upoznam Nikolu Grbića! (FOTO) (VIDEO)

Svakako bih izbegao sukob i fizički obračun sa tadašnjim selektorom mlade reprezentacije Engleske Stjuartom Pirsom...

Objavljeno:

Fudbalski klub Čukarički je pokrenuo rubriku "Na kafi sa..." u kojoj ćete jednom nedeljno moći da pročitate odgovore na 26 pitanja iz privatnog života nekog od fudbalera. Prvi na red je došao golman Aleksandar Kirovski koji je "probio led" i otkrio neke zanimljive detalje koje verovatno mnogi od vas nisu znali. 1. Da li se sećaš prve utakmice koju su gledao? - Prva utakmica koju sam gledao bila je Zemun - Radnički KG, rezultat 1:3, na stadionu Zemuna 1997. godine. Otac me je vodio na utakmicu i to je dan kada sam odlučio da ću biti golman, ali i dan kada sam zavoleo FK Zemun. 2. Utakmica koju ćeš zauvek pamtiti? - Zauvek ću pamtiti utakmicu 29. kola PLS Zemun - Jagodina 1:0 u sezoni 2016/2017. Tom pobedom Zemun se teoretski vratio u Super ligu. 3. Čega se rado sećaš iz detinjstva? - Rado se sećam odlazaka u sportsko dvorište i igranje fudbala sa ortacima iz kraja. Zatim odlazaka na Gradski stadion i praćenja utakmica Zemuna. Naravno, i svojih početaka na fudbalskim terenima. 4. Omiljeni fudbaler u mladosti? - Zinedin Zidan 5. Omiljeni sportista u mladosti? - Nikola Grbić. Obožavao sam ga. Doduše, i danas ga obožavam kao selektora. Pravi kapiten, sportista za primer. 6. Sa kojim sportistom bi voleo sada da se upoznaš? - Pa sa mojim omiljenim, Nikolom Grbićem. 7. Trenutak iz prošlosti koji je na tebe ostavio poseban utisak? - Pamtim Gurovićeve "bombe" i zlato iz Indijanapolisa. Nažalost, i bombe sa neba 1999. godine.

foto: FK Čukarički/Promo

8. Prvi poljubac? - ...davno zaboravljen. 9. Prve batine i zbog čega? - Ne sećam se prvih, još manje razloga, ali ih se sećam po zemunskim ćoškovima i ulicama. 10. Omiljeno piće? - Voda. 11. Omiljena hrana? - Obožavam testenine i paste na sve načine. 12. Omiljeni film? - Lepa sela lepo gore i Lovac na zmajeve

13. Omiljena muzika? - Rege, izvođač Bob Marli. 14. Pesma koju bi naručio u kafani? - "Rastao sam pored Dunava", od Zorana Gajića.

15. Ko je, za tebe, najbolji fudbaler sveta? - Definitivno Miroslav Bogosavac. Dečko ne greši. 16. A najbolji trener? - Karlo Anćeloti. 17. Najbolji igrač Jugoslavije/Srbije svih vremena ? - Možda sam subjektivan, ali jako cenim i volim Predraga Mijatovića. Tako da je za mene on taj. 18. Idealna postava s tobom u timu je ? - Kirovski, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Đurić, Drinčić, Docić, Bojić, Mudrinski, Fofana. 19. Ponudu kog tima iz inostranstva ne bi mogao da odbiješ? - Nica se ne odbija. 20. Omiljena fudbalska liga? - Srbija, grupa Beograd. Da se primetiti iz moje dosadašnje karijere. 21. Koga bi iz sadašnje ekipe zvao da ti budu u ekipi za mali fudbal? - Đurić, Bogosavac, Drinčić, Bojić i Mudrinski.

foto: Fonet

22. Da li si ikada zaplakao zbog fudbala? - Jesam, posle pomenute utakmice Zemun - Jagodina. 23. Ritual pred meč? - Samo zagrevanje. 24. Tri sportske želje od zlatne ribice? - Zdravlje je na prvom mestu, plasman u Evropu sa Čukom je druga i treća je da u Čukaričkom ostavim što dublji trag. 25. Kada bi mogao da vratiš vreme, koju trenutak na terenu bi promenio? - Svakako bih izbegao sukob i fizički obračun sa tadašnjim selektorom mlade reprezentacije Engleske Stjuartom Pirsom. 26. Kome bi voleo da odbraniš penal u finalu Lige šampiona? - Nenadu Lalatoviću. Nas dvojica imamo neko interno takmičenje, a on uvek kaže "ovako bih šutirao u finalu LŠ".

BONUS VIDEO: Zabranjeni stigli na stadion Viktorije

(Espreso.co.rs/FK Čukarički)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.