MNOGO NAM JE TEŠKO! Zoran Tošić zna koji je problem sa Partizanovim napadom! (FOTO)
Dugogodišnji reprezentativac Srbije je istakao da crno-beli moraju da bolje sarađuju u napadu, Foto: Beta/Branislav Božić

ISTROŠILI SE

MNOGO NAM JE TEŠKO! Zoran Tošić zna koji je problem sa Partizanovim napadom! (FOTO)

Moraćemo da radimo na tom segmentu i vratimo ono što je krasilo Partizan, a to je da kod kuće uvek budemo izraziti favorit

Objavljeno: 12:26h

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da on i saigrači osećaju pražnjenje u domaćem prvenstvu posle evropskih utakmica koje se ispoljava kroz nedostatak brzog gola, ali ih poziva da ne očajavaju već da pokušaju da budu bolji i ekifasniji u nastavku Super lige.

- Posle Evrope redovno imamo pražnjenje na domaćoj sceni. Ne možemo da završimo utakmicu nekim brzim golom. Sigurno da nam je teško, ali moramo da nastavimo da radimo i ne očajavamo, pred nama je još mnogo važnih mečeva. Tako je kako je, podignimo glave, gledajmo napred i potrudimo se da u narednim duelima budemo mnogo bolji i efikasniji - izjavio je iskusni fudbaler za klupski sajt.

foto: Dado Đilas

Dugogodišnji reprezentativac Srbije je istakao da crno-beli moraju da bolje sarađuju u napadu i budu agresivniji kako bi u nastavku prvenstva lakše stizali do bodova.

- Kao ofanzivan igrač mogu da kažem da u napadu mora mnogo bolje da se sarađuje, stvara više prilika i da budemo opasniji i ubojitiji. Moraćemo da radimo na tom segmentu i vratimo ono što je krasilo Partizan, a to je da kod kuće uvek budemo izraziti favorit i od prvog minuta nametnuti svoj ritam. Za to su potrebni i agresivnost i želja za pobedom - rekao je Tošić.

Partizan nastavlja prvenstvo u subotu kada će u 25. kolu Super lige gostovati Radničkom u Nišu od 14.30 časova.

BONUS VIDEO: Zabranjeni stigli na stadion Viktorije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.