Istina je, Partizan me je zvao da dođem! Bivši napadač Zvezde otkrio šta se desilo, ali i da li se vraća na Marakanu!
Hugo Vijeira u dresu Crvene zvezde, Foto: Nebojša Mandić

Blista u Japanu

Istina je, Partizan me je zvao da dođem! Bivši napadač Zvezde otkrio šta se desilo, ali i da li se vraća na Marakanu!

Portugalac je upamćen kao jedan od najboljih stranaca koji su igrali na Marakani

Objavljeno: 09:09h

Pamte, itekako dobro pamte, navijači Crvene zvezde Uga Vijeiru i njegove golove u crveno-belom dresu, a sigurno ne bi imali ništa protiv kada bi se omaleni Portugalac vratio na Marakanu.

Posle odlaska Ričmonda Boaćija u Kinu, predstojećeg leta, crveno-beli će tražiti novu udarnu iglu u špicu napada, a odnekud se pronela informacija i o povratku iskusnog portugalskog internacionalca.

Tim povodom je on sam dao izjavu za "Žurnal".

- Dobio sam mnogo poruka i čuo sam da se u Srbiji priča o mom povratku u Crvenu zvezdu, ali me niko nije zvanično kontaktirao iz kluba.

Vijeira Srbiju nikada neće da zaboravi i sada se već oseća kao da mu je to druga kuća, jer ne samo da je tu oživeo svoju karijeru, već je i uspeo da preboli životnu tragediju posle smrti verenice i upozna novu ljubav svog života - Ninu sa kojom sada ima dete.

- Imam ugovor i ljudi iz Jokohame me ne bi pustili jer sam im potreban za sezonu koja je ovde tek počela. Nikad nisam video kao lošu opciju da se vratim kući. Dolazak u Srbiju mi je promenio život. Vratiću se jednog dana u Crvenu zvezdu, siguran sam u to - rekao je Vijeira.

Hugo Vijeira na Večitom derbiju
Hugo Vijeira na Večitom derbijufoto: Nebojša Mandić

Ono što je svakako zanimljivo jeste da je Vijeira potvrdio priče da je jesenas imao poziv Partizana, Zvezdinog najvećeg rivala, da obuče crno-beli dres.

- Iz Partizana su pitali mog menadžera da li želim da odem tamo. Nikada ne bih prešao u Partizan, u Srbiji mogu da igram samo za Zvezdu - poručio je Portugalac.

BONUS VIDEO: Maik Cirbes pred meč Srbije i Nemačke

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.