PENZIJA? Nema problema, ionako sam OSVOJIO SVE! (FOTO)
Portugalski reprezentativac je naglasio da nema više niti jedno dostignuće u fudbalu o kojem sanja da će ga ostvariti, Foto: AP

ISKREN

PENZIJA? Nema problema, ionako sam OSVOJIO SVE! (FOTO)

Ukoliko osvojim još jednu, dve ili tri 'Zlatne lopte' bio bih oduševljen. Ali, ako i ne osvojim nije problem, već ih imam pet

Objavljeno:

Portugalac Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, izjavio je da kada bi morao sada da završi karijeru, otišao bi srećan u penziju, jer je osvojio sve.

Ronalda mnogi mediji već godinama sele iz Real Madrida, ali on je i dalje prva zvezda na "Santjago Bernabeu". - Nisam mogao ni da sanjam da ću osvojiti pet 'Zlatnih lopti'. Ako bih sada morao da završim karijeru, onda bih to uradio super srećan, jer sam osvojio sve. Ukoliko osvojim još jednu, dve ili tri 'Zlatne lopte' bio bih oduševljen. Ali, ako i ne osvojim nije problem, već ih imam pet - istakao je Ronaldo.

foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Portugalski reprezentativac je naglasio da nema više niti jedno dostignuće u fudbalu o kojem sanja da će ga ostvariti.

- Postigao sam u fudbalu sve što sam sanjao. Stvarno smatram da sam postigao toliko lepih stvari, da više ni o čemu ne sanjarim. Ali, ako me pitate da li želim da nastavim da pobeđujem, naravno da želim. Naravno, voleo bih da osvojim Svetsko prvenstvo, ali i ako bi se moja karijera završila u ovom trenutku bio bih jako ponosan. Nikada nisam mislio da će moja karijera biti ovako dobra - iskren je Portugalac.

foto: AP

Dodao je da Portugal ovog leta u Rusiji ne spada u red favorita za osvajanje Mundijala, jer će tamo biti selekcije sa većim imenom poput Brazila, Argentine, Nemačke i Španije. Ipak, poručio je da je sve moguće. Ronaldo je u karijeri je igrao za Sporting Lisabon, Mančester junajted i Real Madrid. U "kraljevskom klubu" je od 2009. godine. Do sada je odigrao 425 takmičarskih utakmica i postigao gotovo neverovatna 434 gola. U dresu Portugala nastupio je 147 puta i zatresao mrežu 79 puta.

BONUS VIDEO: Stanje terena u Subotici pred meč Spartak - Crvena zvezda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.