SA MARAKANE ODJEKUJE: Kokeza režirao napad klubova na Zvezdu! Privatizovao je FSS i ukinuo Zajednicu superligaša!
Svetozar Mijailović je odgovorio na saopštenja klubova, Foto: Saša Pavlić Koky

Nastaviće se...

SA MARAKANE ODJEKUJE: Kokeza režirao napad klubova na Zvezdu! Privatizovao je FSS i ukinuo Zajednicu superligaša!

Odgovor Svetozara Mijailovića na brojna saopštenja klubova protiv "večitih"

Objavljeno:

Saopštenja koja su brojni klubovi iz Superlige Srbije izdali u ponedeljak u kojima su "napali" i Partizan i Crvenu zvezdu i kojima im spočitavaju večitu "kuknjavu" kako su samo oni oštećeni na mečevima, izazvala su reakciju u Ljutice Bogdana.

Predsednik Zvezde, Svetozar Mijailović je odgovorio na sve to i za sve optužio predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slavišu Kokezu, sa kojma su crveno-beli već dugo u medijskom ratu.

- Hajka na Crvenu zvezdu se nastavlja. Hajka u režiji Slaviše Kokeze. Brojni superligaši su po direktivi predednika FSS i njegovih kurira, krenuli u napad na Zvezdu i to zbog toga što je Partizan izdao saopštenje! Klubovi su saopštenjima počeli da spočitavaju Zvezdi zašto izdaje saopštenja. Pritom ni u jednom od tih obraćanja javnosti nisu spomenuti, a naročito ne u negativnom kontekstu. Ono što smo u svakom saopštenju spominjali je da Slaviša Kokeza radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu i ne dozvoli joj da osvoji titulu. Zato su klubovi opet orkestrirano, jedan za drugim, morali da pišu saopštenja da bi se skrenula pažnja sa krucijalnih problema na koje ukazuje Crvena zvezda. Ali, na kraju krajeva, jasno nam je da sve tako možda i mora jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije. Očigledno je da se ovde radi o zameni teza, zloupotrebi klubova i pritiscima od strane predsednika FSS zbog ličnog interesa - glasi zvanična izjava Mijailovića ovim povodom.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Delija i Grobara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.