NISAM ZNAO DA ĆU TOLIKO ZAVOLETI PARTIZAN! Milan Radin se oprostio od crno-belih i otišao put Kazahstana! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

SREĆNO U DALJOJ KARIJERI

NISAM ZNAO DA ĆU TOLIKO ZAVOLETI PARTIZAN! Milan Radin se oprostio od crno-belih i otišao put Kazahstana! (FOTO)

Hvala beskrajno mojim saigračima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima čiji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope

Objavljeno:

Dosadašnji fudbaler Partizana Milan Radin karijeru nastavlja u kazahstanskom Aktobeu, a danas se oproštajnom porukom obratio saigračima i navijačima. - Kada sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prave prijatelje. I kada je bilo teško i nisam igrao uvek sam imao osmeh na licu jer mi je njihova podrška beskrajno značila. Samo uz tu energiju koju svi imamo uspeli smo da osvojimo duplu krunu i da posle 12 godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope! Ali kako u životu to obično biva u jednom trenutku kada dođete do vrha putevi moraju da se razdvoje, a vi da nastavite dalje! - kazao je Radin.

foto: Dado Đilas

Novosađanin će posle godinu i po dana u Humskoj karijeru nastaviti u kazahstanskom premijerligašu. - Hvala beskrajno mojim saigračima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima čiji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope, stručnom štabu, trenerima i svima koji vole Partizan i bili su iz nas i jesu i dalje! Momci, samo hrabro, šampionski! - poručio je Radin.

BONUS VIDEO: Milorad Vučelić posle eliminacije Partizana iz Lige Evrope i Miroslavu Đukiću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.