ZEMUNCI ODLEPILI! Dokle više da ćute mali klubovi koji otkinu po koji bod Zvezdi i Partizanu?! (FOTO) (VIDEO)
Slavlje fudbalera Zemuna na meču protiv Partizana, Foto: Beta

NOVO SAOPŠTENJE

ZEMUNCI ODLEPILI! Dokle više da ćute mali klubovi koji otkinu po koji bod Zvezdi i Partizanu?! (FOTO) (VIDEO)

Zemunci smatraju da Crvena zvezda i Partizan, kao najveći klubovi, snose i najveću odgovornost za ružnu medijsku sliku našeg šampionata

Objavljeno:

Fudbalski klub Zemun izdao je saopštenje nakon meča sa Partizanom posle kojeg su se crno-beli javno oglasili da su drastično oštećeni.

Fudbalski klub Zemun saopštio je da je krajnje vreme da se prekine sa pristiscima, obmanama i saopštenjima u režiji dva najveća srpska tima - Crvene zvezde i Partizana.

foto: Print Screen Youtube

Zemunci su reagovali dan nakon što su osvojili bod u Humskoj protiv Partizana (1:1), a crno-beli odmah posle meča izdali saopštenje za javnost u kojem su izneli da su nezadovoljni suđenjem.

- Prekinite sa pritiscima, obmanama i saopštenjima!? U prethodnom periodu svedoci smo gotovo svakodnevne medijske torture koju svojim saopštenjima kreiraju dva naša najveća kluba. U želji da ostvare svoje ciljeve Crvena zvezda i Partizan ne biraju sredstva, a silne optužbe, uglavnom bez pokrića, služe im samo kao alibi za ostvareni neuspeh - navodi se u saopštenju kluba.

foto: Beta

Kako se ističe, niko razuman više ne može da razume žalbe onih koji uživaju najveće privilegije u srpskom fudbalu, a raznim sapštenjima sebe predstavljaju kao žrtve.

- Da li se neko nekada od tvoraca tih saopštenja oglasio posle štete koju su u duelu sa njima pretrpeli takozvani mali klubovi? Da li su se saopštenjima obraćali i Evropskoj fudbalskoj uniji posle previda koje su sudije eventualno imale na njihovim međunarodnim utakmicama? Pitamo kreatore saopštenja, da li su na trenutak pomislili kako fudbal nije igra u kojoj pravo na uspeh imaju samo oni, već svi klubovi moraju da imaju ravnopravan status u borbi za bodove.

Zemunci smatraju da Crvena zvezda i Partizan, kao najveći klubovi, snose i najveću odgovornost za ružnu medijsku sliku našeg šampionata, jer svakog vikenda Superliga Srbije ima posebno, dodatno, vanredno kolo - kolo posvećeno 'pravdi i nepravdi' prema Partizanu i Crvenoj zvezdi.

- Kolo posvećeno njihovim saopštenjima, utakmici na papiru u kojoj se smenjuju krivci za njihov loš dan, izgubljene bodove, neubedljivu igru, odluke sudija. I to sve pišu oni koji sa godišnjim budžetom troše na tim maltene koliko svi ostali klubovi zajedno. I još im trebaju dežurni krivci. Zato i pitanje, dokle više da ćutimo i trpimo svi mi koji nismo sa jedne ili druge strane Topčiderskog brda? Mi 'mali' klubovi koji se eto ponekad drznemo da pokažemo zube i otkinemo po neki bod Partizanu ili Crvenoj zvezdi. Niko više u fudbalskoj Srbiji ne može da shvati ove žalbe i pritiske. Ne samo Zemun, nego i svi ostali klubovi. Zbog čega bismo se saginjali, ćutali i trpeli? Da slušamo žalbe koje za cilj imaju samo da se napravi još veći pritisak i da se onemogući ravnopravan status svim klubovima. Zato i naša poruka, dosta više sa pritiscima, obmanama i saopštenjima! Gledajte sebe, svoj tim, svoju struku, svoju igru i nekad možda krivce potražite u svom dvorištu. Niko vam ne daje za pravo da saopštenjima zloupotrebljavate veličinu vaših klubova. FK Zemun traži od svih klubova da se stane na put samovolji večitih, degradaciji i omalovažavanju Superlige i srpskog fudbala - navodi se u saopštenju Zemuna.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković o kompletnoj sezoni Partizana u Evropi posle ispadanja od Viktorije

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.