ŠTA OVO LALATOVIĆ PORUČUJE IZMEĐU REDOVA: Radničkom je garantovana Evropa! Neka presudi kvalitet, a ne politika!
Nenad Lalatović, Foto: fkcukaricki.rs

Na šta aludira?!

ŠTA OVO LALATOVIĆ PORUČUJE IZMEĐU REDOVA: Radničkom je garantovana Evropa! Neka presudi kvalitet, a ne politika!

Trener Čukaričkog, u svom stilu, bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegovoj ekipi ne odgovara način na koji igra Radnik i da zato mora oprezno i pametno da odigra predstojeći meč u Surdulici i istakao da se ne boji nijednog tima u Superligi Srbije ako je suđenje pošteno.

- Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ligi. Samim tim što je Surudulica poznata kao dobar domaćin, a imaju i kvalitetnu ekipu. Pobedili su nas na poslednja dva meča rezultatom 2:1 i to oba puta na našem terenu - rekao je Lalatović. Ekipa sa Banovog brda je četvrta na tabeli domaćeg šampionata sa 41 bodom, dok je Radnik deseti sa 26.

Nenad Lalatović želi sa Čukaričkim u evropska takmičenja
Nenad Lalatović želi sa Čukaričkim u evropska takmičenjafoto: Beta/Branislav Božić

- Moramo maksimalno oprezno da uđemo u utakmicu, jer nam način igre Radnika definitivno ne odgovara. Promenićemo naš način igre da bismo došli do povoljnog rezultata. Ja lično ne volim takav fudbal koji igra Radnik, ali to njima donosi bodove. Moramo da budemo pametni. I ja sam sad iskusniji. Neću sigurno srljati i ići 'glavom kroz zid'. Nama je bitno da se vratimo neporaženi. Radnik igra kod kuće, pa neka onda oni nas napadnu - rekao je Lalatović.

Lalatović i na ovom meču neće moći da računa na povređene Asmira Kajevića i Nikolu Drinčića, iako je kapiten Čukaričkog u trenažnom procesu.

- Ono što je jako bitno za mene jeste to da se Drinčić polako vraća, ali na njega neću moći da računam protiv Radnika. Ne oseća nikakav bol i biće spreman za Bačku. On mi je potreban za nastavak prvenstva, neću ništa da rizikujem. Zato i želim da ga sačuvam - rekao je Lalatović.

Nenada Lalatovića sa Čukaričkim sada očekuje serija teških utakmica
Nenada Lalatovića sa Čukaričkim sada očekuje serija teških utakmicafoto: Beta

On je podsetio da je pred njegovom ekipom serija teških utakmica.

- Delujemo dobro, namestili smo se. Ali, polako. Idemo od utakmice do utakmice, uvek može bolje. U narednom periodu nas očekuju teška gostovanja, igramo protiv Partizana kod kuće... Međutim, verujem da moji igrači mogu mnogo kada je suđenje na terenu 50:50. Kada nema nikakvih interesa. Nikoga u ligi se ne bojim ako imamo pošteno suđenje - rekao je Lalatović.

Trener Čukaričkog se osvrnuo na konkurenciju za izlazak u evropska takmičenja.

Nenad Lalatović kaže da je Radničkom zagarantovan plasman u Evropu
Nenad Lalatović kaže da je Radničkom zagarantovan plasman u Evropufoto: Beta

- Ponavljam, nikad žešća konkurencija nije bila za izlazak u Evropu. Radnički Niš, Vojvodina, Napredak, Voždovac, Spartak, mi... A, samo jedan od nas ide dalje, ne računajući Radnički. Kao što sam ranije rekao, Zvezda, Partizan i Radnički su sigurni i traži se još taj četvrti putnik. Ja to znam, svi to znaju - rekao je Lalatović.

Lalatović je istakao da upravo zato njegova ekipa nijednu utakmicu ne sme olako da shvata.

- Moramo da damo sve od sebe ukoliko želimo da završimo sezonu ispred jednog Kruševca i Novog Sada. To su sve gradovi koje bi mnogi voleli da vide u Evropi pre Čukaričkog. Već sam rekao u najavi prethodnog kola, Evropu bi trebalo da igraju klubovi koji bi mogli na pravi način da prezentuju Srbiju. Timovi koji imaju kvalitet, a ne da se gleda po gradovima ili možda politički - rekao je on.

BONUS VIDEO: Dušan Alimpijević posle finala Kupa Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.