8 MILIONA EVRA ULEĆE U ZVEZDU: Jedni Rusi ih izbacili, a dan kasnije s drugim Rusima potpisali jedan od najvažnijih ugovora! (FOTO)
Zvezda je potpisala novi ugovor sa Gaspromom, Foto: Fonet

UKAZANO POVERENJE

8 MILIONA EVRA ULEĆE U ZVEZDU: Jedni Rusi ih izbacili, a dan kasnije s drugim Rusima potpisali jedan od najvažnijih ugovora! (FOTO)

Kompanija „Gasprom njeft“ je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu

Objavljeno: 22.02.2018. 16:17h

Crvena zvezda je produžila ugovor o saradnji sa kompanijom „Gasprom njeft“. Ono što je najavio generalni direktor ruske kompanije Aleksandar Djukov prilikom svoje posete najtrofejnijem srpskom klubu u oktobru prošle godine, sada je realizovano.

Nakon svečanog otvaranja kupole Hrama Svetog Save, na kojoj je izradu mozaika takođe finansirao ruski gigant, održan je sastanak rukovodstva Gasproma i Crvene zvezde, na kome je ozvaničen nastavak saradnje do 2020. godine!

Visina ugovora je ostala ista (4.000.000 evra) što znači da će velikan sa stadiona "Rajko Mitić" u naredne dve sezone inkasirati 8.000.000 evropskih novčanica.

foto: FK Crvena zvezda

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gasprom njeft“ Aleksandar Đukov i predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, u prisustvu generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Tjurdenjeva, generalnog direktora našeg kluba Zvezdana Terzića i ministra energetikeu Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića.

- Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom”, izjavio je predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD „Gasprom njeft - Aleksandar Djukov

foto: Dado Đilas

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović se zahvalio kompaniji „Gasprom njeft“ za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.


- Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija „Gasprom njeft“ je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godineu godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini - izjavio je posle potpisivanja ugovora Svetozar Mijailović.

BONUS VIDEO: Mičel Donald posle meča Crvena zvezda - CSKA

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media