Ožegović se vraća, Vulićević je neizvestan, a zajedno poručuju: Nećemo da srljamo, imamo veliku šansu! (VIDEO)
Miroslav Vulićević pred put u Češku, Foto: Espreso

liga evrope

Ožegović se vraća, Vulićević je neizvestan, a zajedno poručuju: Nećemo da srljamo, imamo veliku šansu! (VIDEO)

Partizan u četvrtak gostuje u Plzenju gde ga čeka revanš meč protiv Viktorije

Objavljeno: 13:26h
Aleksa Radosavljević

Partizan u četvrtak gostuje u Plzenju gde ga čeka revanš meč protiv Viktorije, a pred ovaj susret crno-beli će možda biti lišeni usluga Miroslava Vulićevića, a ono što raduje sve navijače je oporavak Ognjena Ožegovića koji će verovatno biti u startnoj postavi u Češkoj.

Upravo je Ožegović istakao da Partizan mora da odigra disciplinovano i da je ključ dobrog rezultata napad na njihovu odbranu u ranoj fazi meča.

- Igraćemo strpljivo čvrsto i ofanzivno, sve u jednom. Pritisnućemo njihovu zadnju liniju, odigraćemo najbolje što znamo.

foto: Dado Đilas

Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1, a napadač Partizana izjavio je da češki tim nije pokazao ništa posebno u prvoj utakmici.

- Mislim da Plzen nije pokazao ništa specijalno, mi smo odigrali dominantnije, ispunili svaki dogovor iz svlačionice, i zato Plzenove neke karakteristike nisu došle do izražaja. Oni će u prvih 15-20 minuta pokušati da reše utakmicu, i napašće nas sigurno.

Ožegović ima plan, a da li će se to ostvariti saznaćemo nakon meča koji počinje u četvrtak od 21:05 na stadionu Viktorije.

- Kao što sam rekao nećemo ići grlom u jagode. Treba ući u meć vrelog srca i hladne glave i da probamo da dođemo do pobede!

Desni bek Partizana i kapiten tima iz Humske Miroslav Vulićević će biti pod znakom pitanja verovatno do samog početka utakmice.

- Svi momci koji izađu na teren će dati sve od sebe. Moja situacija je dosta bolja iz dana u dan, imamo mali razmak između utakmica,svega tri dana. Uz pomoć injekcija i tableta se nadam da će sve biti u redu. Moja želja je velika da učestvujem u meču, ali neću da budem statista n terenu, nego da doprinesem igri.

foto: Dado Đilas

I Vulićević ističe da Partizan mora da postigne gol, što pre to bolje, ali pre svega traži pametnu igru bez zaletanja.

- Moramo da damo gol, nećemo da srljamo, opasan su protivnik. Oni su dobri domaćini, mi nismo baš poželjni gosti, sigurno ćemo imati svoju šansu, dobro smo ih analizirali, ali utakmica se igra 90 minuta. Opasniji su kući, njima odgovara ovaj rezultat, neće ni oni srljati... Igraju na domaćem terenu, iskusna su ekipa. Možda će biti za nijansu ofanzivniji, mi smo spremni na sve


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.