Aguero, sve ti je oprošteno! (VIDEO)
Serhio Aguero, Foto: Reuters

posle sukoba

Aguero, sve ti je oprošteno! (VIDEO)

Engleski savez naveo je da protiv Aguera neće biti pokrenut disciplinski postupak, a Skaj je preneo da uprava Sitija razmatra da li da preduzme zakonske mere

Objavljeno:

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je klubove Mančester Siti i Vigan pošto nisu uspeli da kontrolišu ponašanje svojih igrača tokom utakmice pete runde FA kupa. Incident se dogodio sinoć, u završnici prvog poluvremena kada je sudija Entoni Tejlor pokazao direktan crveni karton igraču Sitija Fabijanu Delfu zbog starta na fudbalera Vigana Maksa Pauera. Igrači oba tima su posle starta Delfa okružili sudiju, a treneri Pep Gvardola i Pol Kuk su se sukobili pored terena, a zatim i u tunelu kada su ekipe na poluvremenu išle ka svlačionicama.

Trećeligaš Vigan pobedio je vodećeg u Premijer ligi Siti sa 1:0 i prošao u četvrtfinale FA kupa.

FA je optužila oba kluba jer nisu uspeli da kontrolišu svoje igrače, a klubovi imaju rok za žalbe do petka popodne. Takođe, od klubova je traženo da pošalju svoje viđenje incidenta sa navijačima na kraju utakmice. Napadač Sitija Serhio Aguero se sukobio sa protivničkim navijačima koji su ušli na teren po završetku utakmice, dok su sa tribina stadiona Vigana raznim predmetima gađani policajci i redari. Engleski savez naveo je da protiv Aguera neće biti pokrenut disciplinski postupak, a Skaj je preneo da uprava Sitija razmatra da li da preduzme zakonske mere, nakon što je Aguero rekao da ga je jedan navijač "verbalno zlostavljao i da ga je pljunuo". Vigan je naveo da će istražiti incident.

BONUS VIDEO: Đoko Šalić obrijao bradu posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.