MILION STIŽE NA ČAIR! Radnički zagrizao za Evropu, Tončev najavio novu rekonstrukciju stadiona! (FOTO)
Stadion Radnickog iz Nisa ce biti rekonstruisan, Foto: Beta

NIŠ JE NA NOGAMA

MILION STIŽE NA ČAIR! Radnički zagrizao za Evropu, Tončev najavio novu rekonstrukciju stadiona! (FOTO)

Neophodno je da se Čair dovede u stanje kako bi u potpunosti ispunio evropske standarde

Objavljeno:

Prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev rekao je da će taj fudbalski klub u najkraćem roku obezbediti milion evra kako bi se nastavila rekonstrukcija Čaira i pozvao gradsku i republičku vlast da im u tome pomognu. - Radnički će u najkraćem roku, najkasnije za dva meseca, obezbediti milion evra kako bi se nastavila rekonstrukcija stadiona Čair. Očekujem da i gradska i republička vlast pruže podršku Radničkom i izdvoje bar onoliko novca koliko će i klub uspeti da obezbedi. Naša ambicija nije mala i očekujem da zajedničkim naporom dođemo do cilja - naveo je Tončev u izjavi dostavljenoj agenciji Beta

foto: Dragan Kadić

On je istakao da je neophodno da se Čair dovede u stanje kako bi u potpunosti ispunio evropske standarde. - Da nam se ne bi desilo da Radnički dođe do evropskih takmičenja, a da Nišlije moraju da gledaju utakmice u drugom gradu - dodao je Tončev.

Tončev je rekao da Radnički želi da ulaganjem u stadion da primer i ostalima jer je to "bitno za budućnost Niša i celog regiona". - Opet pozivam gradsku i republičku vlast, kao i sve koji mogu i žele da pomognu, da slede primer Radničkog kako bi najveći grad na jugu Srbije konačno dobio reprezentativni stadion - zaključio je prvi čovek Radničkog.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.