PARTIZAN JE JAK, UČINIĆEMO SVE DA PROĐEMO! Tavamba optimista pred meč odluke u Češkoj! (VIDEO)
Leandre Tavamba veruje u ekipu Partizana i uspešnu misiju u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj, Foto: AP

LIGA EVROPE, 1/16 FINALA

PARTIZAN JE JAK, UČINIĆEMO SVE DA PROĐEMO! Tavamba optimista pred meč odluke u Češkoj! (VIDEO)

Viktorija Plzenj je dobar tim i ozbiljan protivnik dostojan poštovanja, a ujedno neko sa kim možemo da se na ovom nivou takmičenja nosimo

Objavljeno:

Kamerunski napadač Leandre Tavamba veruje u ekipu Partizana i uspešnu misiju u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

- Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i samim tim učinićemo sve da budemo spremni na dan meča. Bilo je važno da pobedimo kod kuće, ali smo, nažalost, primili taj gol iz ofsajda i sada moramo da tražimo pobedu u drugoj utakmici - kaže Tavamba za klupski sajt pred revanš utakmicu u četvrtak uveče.

Veruje da će utakmica u Češkoj biti otvorena, jer obe ekipe neguju napadački stil igre. Uostalom, Patizan mora da da gol. - Viktorija Plzenj je dobar tim i ozbiljan protivnik dostojan poštovanja, a ujedno neko sa kim možemo da se na ovom nivou takmičenja nosimo. O penalima ne razmišljamo, a ako dođe do toga spremni smo! Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo! - poručio je Tavamba.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu

(Espreso.co.rs/Partizan.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.