Gvardiola i Aguero pobesneli nakon poraza od Vigana! Argentinac zalepio šamar navijaču, Španac nasrnuo na trenera trećeligaša! (FOTO)
Serhio Aguero i Pep Gvardiola su tesko podneli poraz od Vigana, Foto: Reuter

HAOS U VIGANU

Gvardiola i Aguero pobesneli nakon poraza od Vigana! Argentinac zalepio šamar navijaču, Španac nasrnuo na trenera trećeligaša! (FOTO)

Gvardiola je tokom celog meča bio nervozan, a sve se zakuvalo na kraju prvog poluvremena

Objavljeno:

Fudbaleri Mančester sitija su eliminisani u osmini finala FA kupa, pošto su poraženi od Vigana sa 0:1. Ispadanje od trećeligaša teško je palo "građanima", koji nisu mogli da se pomire sa neuspehom.

Trener Sitija je tokom celog meča bio nervozan, a sve je kulminiralo na kraju prvog poluvremena. U finišu prvog dela Fabijan Delf je pocrveneo, preko čega Gvardiola nikako nije mogao da pređe

Kamere su u tunelu snimile kako je nešto objašnjavao treneru protivničke ekipe Polu Kuku, ali se nije zaustavio na objašnjavanju. Ušao je u klinč sa kolegom, pa su ljudi iz stručnog štaba dve ekipe morali da ga smiriju. Takođe, na kraju meča Gvardiola je napao i sudiju.

Serhio Aguero bio je u centru pažnje, pošto je šakom udario protivničkog navijača, čak je hteo s njim i da se obračuna, ali su ga ostali igrači zadržali.

Kazni će sigurno biti - za Vigan zbog utrčavanja navijača na teren, dok bi i Aguero mogao na hlađenje, jer se za prestupe poput njegovog dobija suspenzija od nekoliko mečeva.

BONUS VIDEO: Đoko Šalić obrijao bradu posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.