Bez njih to ništa ne bi moglo da se dogodi: Bogdan je imao specijalnu podršku na Ol staru, a sad ide da odradi neki posao! (FOTO)
Foto: AP

Njima sve duguje

Bez njih to ništa ne bi moglo da se dogodi: Bogdan je imao specijalnu podršku na Ol staru, a sad ide da odradi neki posao! (FOTO)

Srpski košarkaš je imao podršku najbližih

Objavljeno: 09:31h

Bogdan Bogdanović, ako nije pre, onda je na minulom NBA Ol staru, Bogdan Bogdanović i definitivno postao jedna od najvećih mladih zvezda u najjačoj ligi na svetu.

Tokom spektakla u Los Anđelesu prethodnog vikenda, srpski košarkaš je demonstrirao svoje veštine i znanje u susretu "zvezda u usponu", gde igraju igrači iz SAD protiv ostatka sveta.

Bogdanović je predvodio ostatak planete u pobedi, a na kraju meča je proglašen za najboljeg igrača te utakmice, što ga je svrstalo među najveće zvezde celog vikenda.

Njegov fantastičan nastup su posmatrali i njegovi roditelji sa tribina, a posle meča se fotografisao s njima i objavio fotografiju na Instagramu uz poruku koliko mu porodica znači.

- Ne mogu dovoljno da se zahvalim svojoj porodici za bezuslovnu ljubav i podršku tokom čitave moje karijere i života. Bio je ovo nezaboravni vikend za nas, baš nam je bilo zabavno. Ali sada je vreme da se pobrinemo za "posao" i da jako završimo sezonu!

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana u svlačionici posle finala Kupa Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.