PARTIZANOV RECEPT ZA USPEH! 85 minuta držati na hladnom, a onda staviti u rernu na pet minuta! Ubrzo ćete osetiti divan miris 13 bodova! (VIDEO)
Fudbaleri Partizana i fudbalska lopta u tiganju (nemoguće), Foto: EPA / Justin Lane, Filip Plavčić

utakmica traje 90 minuta

PARTIZANOV RECEPT ZA USPEH! 85 minuta držati na hladnom, a onda staviti u rernu na pet minuta! Ubrzo ćete osetiti divan miris 13 bodova! (VIDEO)

Nije srpski fudbal toliko blatnjav i pokisao koliko su radnje oko njega bacile ljagu i stvorile sumnju na svaki gol u poslednjim minutima, crveni karton, autogol...

Objavljeno: 11:39h
Nikola Husein

Prolećni deo Superlige jedva da je počeo, a u odnosu na jesenji deo sezone apsolutno ništa se nije promenilo.

Kladionice, saopštenja, crveni kartoni, klevete, i ostali začini iz kuhinje sprskog fudbala nastavljaju da budu "hajlajtovi" kola za nama. Umesto da se piše o fudbalskom spektaklu u Kruševcu i sedam golova na meču između Napretka i Spartaka, ono što bode oči je meč u blatnjavim Lučanima koji su bili poprište "bitke" domaće Mladosti i prvaka Partizana.

Kao što je već poznato, Partizan je ovaj susret rešio u svoju korist autogolom Šatare u poslednjim minutima susreta, iako je Mladost golom prekaljenog Pavlovića bila u prednosti sve dok sudija Jovanović nije pokazao put u svlačionicu i ribanje kopački Tumbaseviću i Jovanoviću u razmaku od samo par minuta.

Miroslav Đukić
Miroslav Đukić foto: Filip Plavčić

Scenario već znate, Jevtović poravnava rezultat, a zatim Vulićević traljavo centrira, a štoper domaćih još traljavije donosi pobedu Partizanu.

Nije srpski fudbal toliko blatnjav i pokisao koliko su radnje oko njega bacile ljagu i zakucale sumnju na svaki gol u poslednjim minutima, crveni karton, autogol...

Zanimljivo je da je ove sezone Partizan uspeo da dođe do 13 bodova u poslednjim trenucima meča.

Karađorđe je bio domaćin tvrde utakmice sredinom avgusta između Vojvodine i crno-belih, Rockov je pravio čuda na golu "lala", a posle kornera u 89. minutu Ostojić se najbolje snašao i doneo tri boda Partizanu.

Bod je iščupan i dvadesetog dana septembra na stadionu Partizana protiv Napretka posle karambola u šesnaestercu gde je učestvovao i Vladimir Stojković posle čijeg dodavanja je Everton nekako spakovao loptu u gol i postavio konačnih 1:1.

87. minuta meča iz Šapca se posebno sećaju navijači komšijskog tima sa Topčidera. Mačva je imala bod u džepu sve do penala koji je po mnogima bio sumnjiv. Veteran Ilić se latio lopte - pogodio i doneo još jednu pobedu svom timu. Mladi Jovanović je samo potvrdio trijumf.

Povratnik u elitu, Zemun je bio ravnopravan rival Partizanu tokom čitavog meča. Sličan scenario kao i iz grada Save i vašara. 1:1 do samog finiša meča, a onda na scenu stupa Ožegović i donosi novu prednost svom timu takođe u 86' minutu igre. Nekoliko minuta posle gola i penal za Partizan. Jevtović rutinski donosi novi trijumf.

Zanimljivo, Crvena zvezda nijednom u ovoj sezoni nije došla u situaciju da strepi do poslednjih trenutaka utakmice.

Crno-beli su po svemu sudeći miljenici fortune, a njihovi fudbaleri imaju istančan njuh za gol, pogotovo pred kraj susreta... I tako već godinama unazad.

"Sve je to srpski fudbal" - N. Milovanović, februar 2018.

BONUS VIDEO: Prepucavanje Grobara posle utakmice u Nišu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.