HRVATI GRME POSLE VJEČNOG DERBIJA: Sudija SKANDALOZAN na meču Dinama i Hajduka! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

napad na glavnog arbitra

HRVATI GRME POSLE VJEČNOG DERBIJA: Sudija SKANDALOZAN na meču Dinama i Hajduka! (VIDEO)

Navodi se da je sudija Pejin imao niz grešaka koje su nedopustive u takvom meču kao što je derbi

Objavljeno:

Tihomir Pejin, hrvatski fudbalski sudija, ima impresivan niz velikih grešaka na derbiju Dinamo - Hajduk 0:1 u 22. kolu tamošnjeg prvenstva.

U 51. minutu teško je oštetio Dinamo, kada golmanu Hajduka Letici nije pokazao crveni karton nakon što je ispred Sudanija loptu odneo rukom van šesnaesterca. Greška je tim teža zato što je Hajduk odmah u nastavku akcije postigao pobednički gol. U 78. minutu je višestruko teško oštetio Hajduk, penalom za Dinamo i crvenim kartonom za igrača splitske ekipe.

Na loptu u Hajdukovom petercu otišli su Sudani i Lopez. Dinamov napadač tom prilikom s obe ruke "kači" se o rame suparniku i tako gura Hajdukovog golmana koji je onda rukom odbio loptu.

Tu nije kraj Pejinovim velikim kiksevima, piše "Index.hr". U finišu utakmice, dok je Dinamo jurišao po gol za izjednačenje, visoka lopta poslata je isped gola Hajduka za Sudanija.

Preskočila je Dinamovog napadača i došla do Andrea Fomičeva. Ali je Hajdukov levi bek loptu odneo "odbojkaški" s obe skupljene ruke, što se jasno vidi na snimku, pritom ga niko nije ometao, niti mu je položaj ruku bio prirodan. Pejin je tako Dinamu poklonio nepostojeći penal, ali mu nije dosudio onaj koji je bio očit.

BONUS VIDEO: Slavlje igrača Partizana u svlačionici posle finala Kupa Koraća

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.