Ni crveni karton, ni penal nisu pomogli Dinamo da se spasi splitskog Hajduka! Torcida slavi u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arena Sport

DERBI IZ KOMŠILUKA

Ni crveni karton, ni penal nisu pomogli Dinamo da se spasi splitskog Hajduka! Torcida slavi u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)

Oba tima imala su po jednu dobru priliku u prvom delu meča

Objavljeno:

Hajduk je slavio u velikom derbiju sa 1:0 i tako naneo Dinamu prvi poraz u sezoni.

Nije bilo golova u prvom poluvremenu. Oba tima imala su po jednu dobru priliku u prvom delu meča. Dinamo je pripretio preko Gavranovića u 31. minutu, a u 43. minutu Ohandža je dobro šutirao, ali je još bolje reagovao Benković koji je izbacio loptu.

U 51. minutu Dinamo je tražio penal. Saidu je proigrao Sudanija koji je sam izašao pred Leticu i Modri su milslili da je golman Hajduka igrao rukom van kaznenog prostora. Sudija Tihomir Pejin i njegovi pomoćnici ništa nisu dosudili. Fotografije pokazuju da su Modri bili u pravu, ali teško da je sudija ovo mogao da primeti.

Samo minut kasnije, Frank Ohandža doneo prednost ekipi iz Splita.

Lešković je bio na lopti i širio ruke čekajući da Livaković pokupi loptu, ali nesporazum štopera i golmana Dinama koristi Ohandža koji prilazi Livakoviću sa leđa, uzima loptu i šalje je u prazan gol.

Deste minuta kasnije, sudija Pejin ponovo je u centru pažnje jer je poništio gol Hajduka zbog ofsajda. Igrači iz Splita su protestvovali, ali je čini se odluka ispravna.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Dinamo je mogao do izjednačenja u 78. minutu. Crveni karton je dobio Lopez, a sudija je pokazao na belu tačku. Ipak, Gavranović šutira pored gola.

Nakon što je Hajduku isključen igrač, teren je morao u 85. minutu da napusti i trener. Pejin je nakon prigovora crvenio karton pokazao i Željku Kopiću.

BONUS VIDEO: Grobari sa juga i pobunjena frakcija vređaju najvećeg rivala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.