Odlepio! Implodirao! Mladost dobila dva crvena kartona protiv Partizana, Neško Milovanović hteo da presvisne od muke! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Arenasport1

SUMIRANJE UTISAKA

Odlepio! Implodirao! Mladost dobila dva crvena kartona protiv Partizana, Neško Milovanović hteo da presvisne od muke! (VIDEO)

Trener poraženog tima bio je vidno iznerviran posle poraza svog tima

Objavljeno: 16:29h

Fudbalska utakmica između Mladosti i Partizana je od nezanimljive prešla u infarkt završnicu u poslednjih nekoliko minuta.

Lučanci su imali od 70. minuta prednost od 1:0, a onda je u 86. i 89. minutu šampion uspeo da preokrene rezultat, uz treći pogodak koji je bio autogol.

Trener poraženog tima Neško Milovanović bio je baš iznerviran posle meča, naglasivši da je njegov tim odigrao fenomenalan meč, te da Partizan nije mogao da parira sve do momenta do kada je njegov tim ostao bez dvojice fudbalera.

Jedan je dobio drugi žuti zbog prekršaja, a drugi dva vezana za manje od minut zbog prigovora.

- Izvanredna Mladost, disciplinovana, maksimalno angažovano, nemam nikakav komentar za ostatak. Da kažem nešto pa da kazne i mene i klub! Partizan je imao šansu dok je bilo 11 na 11, a posle toga... Eto, to je naš fudbal - istakao je Nenad Milovanović, vidno iznerviran zbog dešavanja u finišu utakmice.

BONUS VIDEO: Grobari sa juga i pobunjena frakcija vređaju najvećeg rivala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.