GROBARI SKOČILI NA NOGE I POHITALI! Vest koju su saznali 24 sata pred meč s Viktorijom ih probudila iz zimskog sna! (FOTO)
Foto: Espreso

Traži se karta više

GROBARI SKOČILI NA NOGE I POHITALI! Vest koju su saznali 24 sata pred meč s Viktorijom ih probudila iz zimskog sna! (FOTO)

Za one koji žele da posmatraju na stadionu meč protiv češkog kluba informacija glasi da je karata ostalo veoma malo

Objavljeno: 16:30h

Za nešto manje od pet sati, fudbaleri Partizana igraju prvu utakmicu 1/16 finala Lige Evrope, protiv Viktorije iz Plzenja na svom stadionu.

Crno-belima je za trijumf u ovom meču i dobar rezultat za revanš u Češćkoj potrebna i pomoć navijača.

Dan pred utakmicu strepnja je vladala u Humskoj zbog slabog odziva i malog broja prodatih karata, kako se pojavilo u medijima, jedva nešto manje od polovine kapaciteta stadiona.

Ipak, to kao da je probudilo malo "usnule" Grobare koji su na dan utakmice od ranog jutra okupirali blagajne na stadionu u potrazi za svojim parčetom papira koje im garantuje mesto na tribinama odakle će navijati za svoje miljenike i voljeni klub.

Navijači Partizana okupirali blagajne na dan utakmice protiv Viktorije
Navijači Partizana okupirali blagajne na dan utakmice protiv Viktorijefoto: Printscreen/Viber/FK Partizan

Navala na karte je sada velika, a kako poručuju iz crno-belog tabora, sada već nema toliko karata u prodaji i da svi koji žele da posmatraju meč na stadionu moraju da požure kako bi kupili ulaznicu.

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju 1.000 dinara, bočni delovi na istočnom i zapadnom delu stadiona su 1.500, a centralni delovi 2.000 dinara. Utakmica počinje u 21.05, a revanš je 23. februara u Plzenju.

BONUS VIDEO: Izbušene gume na kolima oko stadiona Partizana posle meča Zvezda - CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.