NA MARAKANI SU MOLILI BOGA SAMO DA SE OVO NE DESI: UEFA opet pokrenula postupak protiv Zvezde, a crveno-beli su već pod uslovnom kaznom! (FOTO)
Delije su na meču sa CSKA opet imale poruku zbog kazne UEFA, Foto: Dado Đilas

Nikako im to nije trebalo

NA MARAKANI SU MOLILI BOGA SAMO DA SE OVO NE DESI: UEFA opet pokrenula postupak protiv Zvezde, a crveno-beli su već pod uslovnom kaznom! (FOTO)

S obzirom na sve što se dešavalo u prethodnom periodu, srpski klub bi mogao da bude žestoko kažnjen i zbog sitnica kakve su se dogodile na meču sa CSKA

Objavljeno:

Užasne vesti stižu iz sedišta UEFA za Crvenu zvezdu kada se uzme u obzir pozadina svega, i zbog toga će u Ljutice Bogdana i među navijačima narednih nedelja vladati strepnja i zebnja.

Zbog dešavanja na utakmici protiv CSKA u Beogradu, u utorak, Disciplinska komisija UEFA je pokrenula postupak protiv crveno-belih, javlja "Kurir".

Delije su se ponašale prilično u skladu sa pravilima
Delije su se ponašale prilično u skladu sa pravilimafoto: Espreso.co.rs

S obzirom na to da je srpski klub pod dvogodišnjom uslovnom kaznom, nakon što mu je prihvaćena žalba da ne igra pred praznim tribinama protiv Moskovljana, u ovom trenutku se zaista ne zna kakve bi posledice mogli na kraju svega da snose.

Iako, su navijači Zvezde ovog puta na utakmici se ponašali prilično u skladu sa pravilima UEFA, ipak je zabeleženo nekoliko upaljenih baklji, ali i gužva na stepeništu i zato je pokrenut disciplinski postupak.

Navijači CSKA su s druge strane koristili pirotehniku
Navijači CSKA su s druge strane koristili pirotehnikufoto: Fonet

Kaznu će dobiti i ruski klub zbog bakljade koju su napravili njegovi navijači na početku drugog poluvremena, kao i zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren.

Disciplinska komisija će odlučivati o ova dva slučaja 22. marta.

BONUS VIDEO: Izbušene gume na kolima oko stadiona Partizana posle meča Zvezda - CSKA

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.