KOLIKO JE SAMO KARIJERA I ŽIVOTA UNIŠTIO! Engleski trener pedofil konačno izlazi pred pravdu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

jezivo

KOLIKO JE SAMO KARIJERA I ŽIVOTA UNIŠTIO! Engleski trener pedofil konačno izlazi pred pravdu! (VIDEO)

Šest igrača koja su bili mete ovog trenera, bilo je u prisutno u sudnici kako bi pratili završnicu suđenja

Objavljeno: 17:21h

Beri Benel, bivši engleski fudbalski trener, proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje dečaka iz omladinske škole Mančester sitija i Kru Aleksandra u periodu od 1979. do 1990. godine.

Benel je svojevremeno sedam godina radio u Mančester sitiju, a talentom koji je imao stekao je veliku reputaciju u klubu kao "mlad i perspektivan trener". To je iskoristio kako bi pravio selekciju među mladim igračima, koji su maštali o fudbalskim karijerama, a on ih je zlostavljao u svojoj kući.

Njegov dom bio je napravljen kao jedna velika igraonica. Imao je 12 kreveta, mašine za igrice i džuboks kako bi se deća zabavljala. Nisu ni slutila šta ih sve čeka...

Najmlađa žrva ovog pedofila imala je samo osam, a najstarija 15 godina. Dečake je napadao najčešće u kolima, kada ih je vozio na gostovanja. Neke od njih je silovao i više od 100 puta.

Šest igrača koja su bili mete ovog trenera, bilo je u prisutno u sudnici kako bi pratili završnicu suđenja. Neki od njih su sada u četvrtoj i petoj deceniji života. "Na licima, sada već odraslih ljudi, mogle su se videti suze", piše Gardijan.

Ovaj strašni zlostavljač dece nije bio prisutan, već je izjavu dao putem video-linka, tvrdeći da mu žrtve "sve smeštaju" i da samo žele da skrenu pažnju na sebe, kako bi potom zaradile nešto na osnovu odštete.

Koliku će kaznu dobiti Benel ostaje da se vidi...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.