MARAKANA ĆE IPAK BITI PRAZNA? Upozorenje Delijama pred meč sa CSKA! (FOTO)
Delije na meču protiv londonskog Arsenala, Foto: Dado Đilas

apel navijačima

MARAKANA ĆE IPAK BITI PRAZNA? Upozorenje Delijama pred meč sa CSKA! (FOTO)

Budimo ponosni na to što jesmo, ali bez ikakvih političkih parola, zastava sa likovima osoba koje su osuđene u bliskoj ili daljoj prošlosti

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u utorak od 18 časova na svom stadionu ekipu CSKA iz Moskve u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope.

Navijači crveno-belih su ipak dobili drugu šansu da budu vetar u leđa svojim ljubimcima posle prvobitne odluke da stadion bude suspendovan zbog parola Delija na meču u Belorusiji povodom osuđenog Ratka Mladića, a fudbalski klub sa Marakane je uputio još jedan apel velikoj armiji navijača.

FK Crvena zvezde je apelovao na Delije da navijaju fer i sportski
FK Crvena zvezde je apelovao na Delije da navijaju fer i sportski foto: Dado Đilas

- Uzdržimo se 90 minuta od vređanja bilo koga po rasnoj, nacionalnoj, verskoj ili seksualnoj pripadnosti. Budimo ponosni na to što jesmo, ali bez ikakvih političkih parola, zastava sa likovima osoba koje su osuđene u bliskoj ili daljoj prošlosti, bez ikakvih čak i duhovitih asocijacija ili skandiranja koja bi mogla da dovedu do toga da se ova uslovna kazna aktivira i da naš klub sledećih nekoliko utakmica igra bez publike ili čak bude potpuno izbačen iz evropskih takmičenja. Svako od nas na ovom meču kreira sudbinu našeg kluba. Ili svi zajedno idemo tamo gde nam je i mesto, među velikane fudbala ili će popularna Marakana biti prazna a klub bačen u dugove bez nade za oporavak - stoji u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević o Nebojši Glogovcu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.