Dača Pantić veruje da će Grobari pomoći da se slome Česi, a kako da ne pomognu kad vide kakvu je najavu klub napravio! (VIDEO)
Danilo Pantić traži podršku navijača protiv Viktorije, Foto: Dado Đilas

Poziva ih da dođu

Dača Pantić veruje da će Grobari pomoći da se slome Česi, a kako da ne pomognu kad vide kakvu je najavu klub napravio! (VIDEO)

Mladi vezista smatra da ekipa posle šest meseci provedenih zajedno sada izgleda mnogo bolje

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da njegova ekipa "izgleda bolje" nego u prvom delu sezone i pozvao je publiku da je podrži protiv Viktorije.

- Mislim da izgledamo bolje nego u prvom delu. Zajedno smo već šest meseci i sve se bolje razumemo i pokrivamo. Drago mi je da se to primeti i da to vide i ljudi izvan struke i terena - rekao je Pantić za klupski sajt.

Partizan će igrati dvomeč protiv češkog kluba Viktorija Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope. Pantić je istakao važnost da stadion u Humskoj bude pun.

Danilo Pantić ima iskustva igranja protiv čeških i slovačkih ekipa
Danilo Pantić ima iskustva igranja protiv čeških i slovačkih ekipafoto: AP

- Neophodno nam je da stadion bude pun. Ova generacija je napravila istorijski uspeh i znamo koliko nam je bilo teško kada smo imali prazne tribine u Humskoj - kazao je Pantić.

Partizan je tokom priprema igrao nekoliko utakmica sa češkim i slovačkim klubovima, za koje je rekao da su "veoma odgovorne i agresivne ekipe".

- Moramo da pazimo da ne uđemo u njihov ritam već da uspostavimo onaj koji nama odgovara - naveo je Danilo Pantić.

Danilo Pantić uprkos mladosti ume da podnese pritisak velikih mečeva
Danilo Pantić uprkos mladosti ume da podnese pritisak velikih mečevafoto: Dado Đilas

On je dodao da pritisak neće biti problem za Partizan.

- Pritisak je normalan u ovom sportu i na neki način ga svi volimo. Ali, sve se zaboravlja u trenutku kada izađeš na teren i pokušavaš da radiš ono što najbolje znaš i na najbolji način - rekao je Pantić. Prva utakmica između Partizana i Viktorije igraće se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

BONUS VIDEO: Pobunjena frakcija vređa Jug

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.