Delije, niste uzalud ZAPALILE AUTOPUT! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

euforija!!!

Delije, niste uzalud ZAPALILE AUTOPUT! (VIDEO)

Karte su maltene rasprodate, ostalo ih je svega nekoliko hiljada...

Objavljeno:

Štoper crveno-belih Vujadin Savić oduševljeno iščekuje meč sezone protiv CSKA u nokaut fazi Lige Evrope.

Karte su maltene rasprodate, ostalo ih je svega nekoliko hiljada, a Savić navodi da je euforija u porastu.

- Uželeli smo se zvaničnih utakmica i euforija pred susret sa CSKA polako raste i kod igrača, pogotovo nakon sjajnog dočeka koji su nam po povratku iz Antalije priredili navijači. Mnogo nam je značila bakljada i podrška "delija", ali ne smemo ipak da budemo previše euforični. Moramo da ostanemo mirni i da se fokusiramo na teren, više nego na sve one lepe stvari oko njega. Zagrejaće naši navijači atmosferu, sigurno nam neće biti hladno u utorak uveče - rekao je Savić.

Crveno-beli su se dobro upoznali sa "armejcima".

- CSKA ima dosta iskusnih igrača koji znaju kako se igraju ovako važne utakmice. Pretpostavljam da će ući u meč oprezno, kao što ćemo i mi to uraditi, ali svaka utakmica je za sebe i nikada ne znate šta možete da očekujete. Trener Milojević je tu da nas savetuje, a mi ćemo ga slušati.

Nekolicina fudbalera Zvezde provela je deo karijere u Rusiji.

- Pored njih nekoliko iz ruske lige, ja sam igrao moldavsku, u Tiraspolju, ruskom delu zemlje. To je neki specifičan stil igre koji smo imali prilike da vidimo i na utakmicama u pripremnom periodu protiv Amkara i Zenita. Znači nam naravno to iskustvo koje neki saigrači imaju iz Rusije, videćemo koliko će i njihovi saveti uroditi plodom na terenu.

Crveno-beli su generalnu probu imali protiv Zenita (0:1).

- Imali smo ozbiljnu proveru protiv ekipe koja je favorit za osvajanje Lige Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu, nažalost, izgubili smo, ali bolje je da se to desi sada kada rezultat nije u prvom planu. Mislim da je CSKA podjednakog kvaliteta kao i Zenit i mnogo nam znači što smo videli da možemo da se nosimo sa njima. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat na našem stadionu - zaključio je Savić.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle meča sa Olimpijom iz Milana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.