BABIĆ JE I ZVANIČNO ZVEZDIN: Na Marakani uskoro pada još jedan važan potpis! (FOTO)
Srđan Babić je sada u potpunosti u vlasništvu Crvene zvezde, Foto: crvenazvezdafk.com

POtvrda dogovora

BABIĆ JE I ZVANIČNO ZVEZDIN: Na Marakani uskoro pada još jedan važan potpis! (FOTO)

Mladi štoper je potpisao ugovor do leta 2022. godine

Objavljeno:

Veliki posao je Crvene zvezda obavila van prelaznog roka tako što je uspela da otkupi ugovor Srđana Babića od Real Sosijedada, a mladi štoper je u petak potpisao ugovor sa klubom u kome je do sada bio na pozajmici.

"Zlatni Orlić" se obavezao na vernost do juna 2022. godine, a crveno-beli će u četiri rate isplatiti španskom timu 800.000 evra.

- Dobiće prednost, jer će potpisati ugovor na četiri godine čim se vrati u Beograd. On je naučio veliku školu, mnogo je napredovao u poslednje dve godine. Nije isti Babić od pre dve godine - rekao je Zvezdan Terzić nedavno novinarima na pripremama u Antaliji o Babiću.

Tokom jesenjeg dela sezone mladi štoper se rotirao u timu sa Le Talekom i Savićem, ali se očekuje da mnogo više igra na proleće, jer Francuz više neće imati toliku minutažu pošto će na leto napustiti klub bez obeštećenja, a Milojević će već sada uigravati tim za narednu sezonu.

Ujedno, očekuje se da na Marakani narednih dana se obavi još jedan važan posao i usledi novi potpis, a to je produžetak ugovora sa neumornim Slavoljubom Srnićem.

Borbeni i hitronogi krilni fudbaler ima za sada ugovor do leta i mogao je da ode tada bez obeštećenja, ali on to nije želeo i odlučio da potpiše jednogodišnji ugovor kako bi klubu omogućio da zaradi neki novac od njegovog transfera.

BONUS VIDEO: Aplauz Delija za povređenog Gagića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.