TA ŽELJA ĆE MU ZAUVEK OSTATI NEOSTVARENA: Nebojša Glogovac je imao ideju da uradi neverovatnu stvar za Zvezdu! (VIDEO)
Nebojša Glogovac je bio vatreni navijač Crvene zvezde, Foto: crvenazvezdafk.com

Tuga

TA ŽELJA ĆE MU ZAUVEK OSTATI NEOSTVARENA: Nebojša Glogovac je imao ideju da uradi neverovatnu stvar za Zvezdu! (VIDEO)

Rano preminuli bard srpskog glumišta je bio neskriveni navijač Crvene zvezde

Objavljeno:

Crvena zvezda se oprostila od prerano preminulog Nebojše Glogovca koji je bio njen veliki navijač.

- Počivaj u miru. Tvoja Crvena zvezda - poručili su iz kluba putem zvaničnog Tviter naloga, ali i prigodnim tekstom na sajtu kluba.

Sa Marakane su mu davali podršku kada je javnost saznala da jedan od najboljih srpskih glumaca vodi bitku sa teškom bolesti koju je nažalost izgubio.

Armija navijača tog kluba je sada ostala bez jednog značajnog člana, koji je uvek rado isticao svoju navijačku pripadnost, a u nekim od svojih filmova upravo i glumio navijača Crvene zvezde.

Glogovac je svojevremeno bio kandidat i za članstvo u Skupštini kluba 2012. godine, ali nije želeo da prema njegovim tadašnjim rečima ima tu samo "manekensku" ulogu, već i da na neki način, kako on to ume, pomogne klubu, koji se tada nalazio u izuzetno teškoj situaciji.

Jedna od njegovih želja za života je bila i da organizuje i napravi predstavu na Marakani, što je ispričao u intervjuu za navijački portal "Red star Belgrade".

- Ne znam koliko bih mogao da doprinesem, ne bih voleo da budemo tamo samo manekeni, nego da pokušamo nešto da dobrim idejama razmrdamo. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo. Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti - rekao je tada Glogovac, ali nažalost to nije stigao da ostvari.

BONUS VIDEO: Delije pružaju podršku Omiću nakon pobede u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.