UŽAS! ZVEZDA IGRA ANTIFUDBAL! Odvratne reči stižu iz Rusije samo četiri dana pred duel sa CSKA! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

KAKO GA NIJE BLAM?

UŽAS! ZVEZDA IGRA ANTIFUDBAL! Odvratne reči stižu iz Rusije samo četiri dana pred duel sa CSKA! (VIDEO)

Kako ga nije sramota da ovako priča?! No, dobro...

Objavljeno: 11:50h

Četiri dana pred okršaj Crvene zvezde i CSKA iz Moskve, oglasio se golman Krasnodara, ekipe koju su crveno-beli izbacili u kvalifikacijama - Andrej Sinicin.

Ne možemo da kažemo da su njegove reči lepe, ali ako ništa, vidi se da taj poraz jako boli momke sa jugozapada najveće države na svetu.

On je bio akter letošnjeg dvomeča u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, koji su crveno-beli rešili u svoju korist i izborili plasman u grupnu fazu.

- Neću se žaliti na sudijske greške ili nešto drugo. Ali, od početka drugog poluvremena naš protivnik se samo povukao, 'krao vreme' i na ružan način dobio utakmicu. Na kraju, igrate pred svojim navijačima, vodite 2:0 i zašto se plašite? Izbacivali su loptu u aut, čak i van stadiona. Fudbal treba da bude spektakl za navijače. Jasno je da uvek ima mesta i za pragmatizam, ali tako igra i Orenburg. To je antifudbal - istakao je Sinicin.

Naravno, osvrnuo se i na prognozu meča sa CSKA.

- Iz našeg iskustva daću im jedan savet - najbolje je da ne primite gol u prvoj utakmici. Bilo je 55 hiljada gledalaca koji su pravili zaglušujuću buku. Užas... Prvi put sam igrao pred toliko gledalaca. Momci koji su igrali u Dortmundu kažu da čak ni tamo publika nije tako bučna - istakao je.

BONUS VIDEO: Podrška pobunjenih Grobara grupi Vandal Bojs

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.