BIO SAM KAO STUDENT! UŠAO BIH U RIJALITI! Bajko otkriva zašto je otišao iz Zvezde i kako je Prosinečki hteo da ga vrati u kafanu! (VIDEO)
Boban Bajković je postao trener u omladinskoj školi Crvene zvezde, Foto: Saša Pavlić Koky

Kao i uvek bez ustručavanja

BIO SAM KAO STUDENT! UŠAO BIH U RIJALITI! Bajko otkriva zašto je otišao iz Zvezde i kako je Prosinečki hteo da ga vrati u kafanu! (VIDEO)

Bivši čuvar mreže crveno-belih, a sada novi trener golmana u omladinskoj školi, priznaje da bi onaj nekadašnji on, iz vremena igračke karijere bio idealan za neki od rijalitija

Objavljeno: 16:29h

Boban Bajković je nedavno odlučio da okači "kopačke i rukavice o klin" i završi svoju igračku karijeru. Međutim, odmah je znao šta će dalje da radi i našao posao, i to u voljenoj Crvenoj zvezdi.

Bivši čuvar mreže crveno-belih radiće ubuduće sa golmanima iz omladinske škole i podučavaće buduće svoje naslednike među stativama s obzirom na to da je već stekao B licencu za trenera golmana.

Boban Bajković i Delije na severnoj tribini
Boban Bajković i Delije na severnoj tribinifoto: Saša Pavlić Koky

Bajković tokom igračke karijere nikada nije ulazio u klasičan kalup sportiste, ni po ponašanju na terenu, niti van njega, a nikako ni po nastupima u medijima.

Oduvek je bio ekscentričan, sklon provodu, izlascima, kazivao je ono što misli, a umeo je i da bude redovni član "žutih strana" u medijima. Ipak, prema njegovom sopstvenom priznanju sada je svemu tome došao kraj.

- Kada razmišljam o karijeri, ništa ne bih menjao. Za Crvenu zvezdu sam igrao srcem i opet da se rodim uradio bih isto. Neke stvari iz privatnog života bih promenio, smanjio izlaske, reagovao dosta smirenije. Svašta se dešavalo u mladosti. Nije mi teško da priznam, ponašao sam se kao student, a ne kao profesionalni fudbaler. Ipak, takav sam čovek, ljudi me takvog vole i doživljavaju. Tako je suđeno - ispričao je Bajković u intervjuu za "Alo".

Boban Bajković je često umeo da uzme mikrofon i povede navijanje
Boban Bajković je često umeo da uzme mikrofon i povede navijanjefoto: Fonet

U međuvremenu, 32-godišnjak se oženio i postao otac što je mnogo toga promenilo u njegovom privatnom životu i ponašanju. Kako i sam kaže, sada se retko može sresti u kafani, iako bi po nekadašnjem stilu života sada već bio idealan kandidat za neki rijaliti.

- Pre deset godina bih sigurno ušao u rijaliti. Uhvatim sebe kako često gledam te emisije, jer ih je nemoguće zaobići. Ipak, u ovim godinama ne bih ušao tamo. Nema šanse! Najviše zbog toga što sam se posvetio ženi i ćerci. Možda bih bio simpatičan narodu, ali neka hvala - rekao je Bajko.

Boban Bajković i Predrag Rajković
Boban Bajković i Predrag Rajkovićfoto: Beta

Iz Crvene zvezde je otišao posle osvajanja prve titule nakon dugogodišnje dominacije Partizana.

- U Zvezdi bih bio i ekonom ako zatreba. Vojnik sam Crvene zvezde, dao sam joj mladost, karijeru i srce. a ona meni oslonac i dom. Za taj klub sam branio iz ljubavi, a ne za novac kao u Belgiji i Azerbejdžanu. Ostao bih do kraja života u klubu da nije došao mladi i perspektivni Rajković. Nisam hteo da gušim njegov talenat i zato sam otišao - otvoreno je Bajković priznao.

Robert Prosinečki i Boban Bajković
Robert Prosinečki i Boban Bajkovićfoto: Nebojša Mandić

Nije tajna da je njega u fudbal vratio legendarni bivši fudbaler, a potom i trener Robert Prosinečki, koji je odmah po preuzimanju Zvezde, postavio Bajkovića za prvog golmana. Njihov odnos je bio poseban i on je i dan danas takav.

- Robi je moj brat! Sada kada više nemamo odnos trener-fudbaler, mogu to slobodno da kažem. Uvek je tu za mene, pruža mi podršku i dalje i daje savete. Slični smo dosta. Sećam se kada sam uzeo mikrofon da povedem pesmu na Zvezdinom severu, rekao mi je "Izvukao sam te iz kafane da braniš za Zvezdu, a ti se zaj***aš. Skidaj se sa šipke da te ne bih vratio" - uz osmeh se setio Bajković.

BONUS VIDEO: Alen Omić na treningu pred duel Crvena zvezda - Olimpijakos

(Espreso.co.rs / Izvor. Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.