Andrija Živković je i dalje tema u Partizanu! Velika pobeda stručnog tima crno-belih! (FOTO)
Andrija Zivkovic dok je nastupao za Partizan, Foto: Reuter

USPEH

Andrija Živković je i dalje tema u Partizanu! Velika pobeda stručnog tima crno-belih! (FOTO)

Može da se kaže da velika ljubav Živkovića prema Partizanu ovog puta nije mogla da bude naplaćena od strane njegovog bivšeg kluba.

Objavljeno:

Kadar Partizana koji se bavi finansijama uspeo je da "iskamči" 80.000 evra na slučaju Andrije Živkovića.

Vladimir Vuletić potpresednik Partizana koji se nalazi na pripremama crno-belih na Kipru objasnio je ovu situaciju.

- Pravni tim Partizana je izvojevao važnu pobedu na unutrašnjem planu. Odnosi se na zahtev Nacionala, Nišlije su tražile pet odsto prihodovanih sredstava od transfera Živkovića u Benfiku. Podsetiću, ovo je samo još jedan od 'kostura' bivše uprave Partizana, jer smo pred FIFA izgubili spor sa Apolonom, ali smo osporili zahtev Nacionala, pošto Partizan ne samo da nije prihodovao novac od Živkovićevog transfera, već mora da plati i plaća, u dogovorenim ratama, penale Kipranima u ukupnom iznosu od 2.500.000 evra. Može da se kaže da velika ljubav Živkovića prema Partizanu ovog puta nije mogla da bude naplaćena od strane njegovog bivšeg kluba. Uspeli smo da Partizanu sačuvamo tih 80.000 evra - izjavio je Vuletić

foto: Dado Đilas

Funkcionier crno-belih naveo je kako pravni tim Partizana radi odličan posao u poslednje vreme

- Bivši članovi Skupštine, Dušan Trbojević i Igor Spasić izgubili su sporove pred nadležnim sudovima, potvrdili su da je Partizan zakonski, statutarno i pravno bio u pravu što se tiče njihovog članstva u najvišem klupskom organu. Ovo je potvrdilo ono što smo znali, da je Skupština Partizana 24. oktobra 2016. bila potpuno regularna, legalna i legitimna - pojasnio je Vuletić, istakavši da će Parni valjak "nastaviti da se bori na unutrašnjem i na spoljnjem planu za interese kluba i pokušati da ispravi greške bivših uprava.

BONUS VIDEO: Navijači sa Juga pevaju: S Kimijem selfi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.