Milivojević sa penala doneo bod Kristal Palasu, sudije ukrale slavu Liverpula i Totenhema! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter

PREMIJER LIGA, 26. KOLO

Milivojević sa penala doneo bod Kristal Palasu, sudije ukrale slavu Liverpula i Totenhema! (FOTO) (VIDEO)

Kristal Palas je bez pobede u poslednje tri utakmice i zauzima 14. mesto na tabeli sa 27 bodova

Objavljeno:

Fudbaleri Kristal Palasa i Njukasla odigrali su danas u Londonu nerešeno 1:1, u utakmici 26. kola Premijer lige.

Njukasl je poveo u 23. minutu golom Moa Dijamea, a domaći su izjednačili golom srpskog fudbalera Luke Milivojevića iz jedanaesterca u 55. minutu. Penal je dosuđen pošto je defanzivac Njukasla Kiran Klark povukao za dres Kristijana Bentekea.

Kristal Palas je bez pobede u poslednje tri utakmice i zauzima 14. mesto na tabeli sa 27 bodova.

Njukasl je u poslednje četiri utakmice osvojio samo tri boda, zauzima 16. mesto na tabeli sa 25 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja.

Fudbaleri Liverpula i Totenhema igrali su nerešeno 2:2 u poslednjoj utakmici nedeljnog programa 26. kola engleske Premijer lige, koju su obeležile sudije.

Utakmica na stadionu Enfild donela je mnogo uzbuđenja i neizvesnosti. Liverpul je dva puta imao prednost, u poslednji minut meča ušao je pri vođstvu od 2:1, ali je ipak posle druge sporne sudijske odluke u roku od pet minuta Totenhem iz jedanaesterca stigao do izjednačenja.

Domaćin je poveo golom Mohmeda Salaha u trećem minutu nakon što je odbrana Totenhema pogrešila i prepustila Egipćaninu loptu na ivici šesnaesterca.

Do poluvremena bitka se uglavnom vodila na sredini terena, oba tima imala su nekoliko solidnih situacija pred golom rivala, ali nije bilo golova.

Totenhem je u drugom poluvremenu imao potpunu kontrolu nad utakmicom, ali je do izjednačenja došao tek u 80. minutu sjajnim pogotkom Viktora Vanjajame.

Sedam minuta kasnije posle sporne odluke sudije Džonatana Mosa i njegovog pomoćnika dodeljen je jedanaesterac za londonski tim. Prethodno napadač Totenhema Hari Kejn bio je u ofsajdu, a potom je pao u šesnaestercu, iako nije bilo kontakta s golmanom Lorisom Kariusom.

Najbolji strelac Premijer lige nije savladao Kariusa, koji je ostao na sredini gola i zaustavio snažan šut.

U igri Totenhema došlo je do malog pada, što je Liverpul iskoristio i ponovo došao do prednosti. Mohamed Salah je ovaj put u 91. minutu posle odlične solo akcije u kojoj je prevario trojicu čuvara savladao Uga Lorisa.

Liverpul je bio na pragu pobede, ali je totenhem u 94. minutu ipak uspeo da dođe do izjednačenja i to iz novog jedanaesterca koji je načinjen nad Erikom Lamelom. Sudija Mos prvobitno je odmahnuo rukom posle kontakta Lamele s Virdžilom van Dajkom, ali je ipak promenio odluku posle sugestije pomoćnika. Izjednačujući pogodak je dva minuta kasnije postigao Kejn, kome je to 100. gol u Premijer ligi.

Liverpul je treći na tabeli Premijer lige sa 51 bodom, dok je Totenhem peti sa 49.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Premijer liga, 26. kolo:

Kristal Palas - Njukasl 1:1 (0:1) /Milivojević 55p - Dijame 22/ Subota: Bornmut - Stouk 2:1 (0:1) /King 70, Muset 79 - Šaćiri 5/ Brajton - Vest Hem 3:1 (1:1) /Marej 8, Iskijerdo 59, Gros 75 - Ćićarito 30/ Lester - Svonsi 1:1 (1:0) /Vardi 17 - Fernandez 53/ Mančester junajted - Hadersfild 2:0 (0:0) /Lukaku 55, Sančez 68/ Vest Bromvič - Sautempton 2:3 (1:2) /Hegazi 4, Rondon 72 - Lemina 40, Stivens 43, Vord-Praus 55/ Barnli - Mančester siti 1:1 (0:1) /Gudmundson 82 - Danilo 22/ Arsenal - Everton 5:1 (3:0) /Ramzi 6, 19, 74, Košelni 14, Obamejang 37 - Kalvert-Luin 64/ ponedeljak: Votford - Čelsi 21.00

BONUS VIDEO: Dozivanje Grobara pred meč sa Megom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.