MAMA MIA! Ludnica u Italiji, Iguain spakovao tri komada Sasuolu, Milenković ceo meč na terenu u pobedi Viole! Milan prosuo bodove u Udinama! (FOTO) (VIDEO)
Iguain proslavlja ubedljivu pobedu nad Sasuolom, Foto: AP

SERIJA A, 23. KOLO

MAMA MIA! Ludnica u Italiji, Iguain spakovao tri komada Sasuolu, Milenković ceo meč na terenu u pobedi Viole! Milan prosuo bodove u Udinama! (FOTO) (VIDEO)

Nikolia Milenković je bio starter i odigrao čitav meča za "ljubičaste"

Objavljeno:

Odigrane su utakmice 23. kola Serije A, Juventus je demolirao ekipu Sasuola, Udineze je došao do boda protiv Milana, Fiorentina je savladala u gostima Bolonju...

Milan je na "Dačija Areni" poveo protiv Udinezea, Suso je postigao evrogol. "Zebrete" koje su u sjajnoj seriji od dolaska Masima Oda nekako umorne i bez ideja, Kevin Lazanja je bio u par opasnih situacija.

U nastavku, prvo Kalabrija dobija drugi žuti, a onda posle nespretne intervencije Bonućija, lopta se od Donarume odbija u mrežu, konačnih 1:1, serija Milana prekinuta, mogli su možda da se uključe u borbu za četvrto mesto.

foto: AP

U finišu prvog poluvremena dosta uzbuđenja na stadionu Bolonje gde je gostovala Fiorentina. Veretu je "Ljubičaste" posle kornera doveo do prednosti, ali je posle greške Sportijela domaćin preko Pulgara izjednačio rezultat. U nastavku, pobedu Fiorentini donosi Kjeza posle sjajne solo akcije, Bleki Milenković je bio starter i odigrao čitav meča za Toskance. Atalanta se mučila protiv slabog Kjeva, ali je mladi reprezentativac Italije, Đanluka Manćini, svojim prvim golom u seniorskoj karijeri Kaljariju doneo pobedu i sedmo mesto na tabeli.

Nemački reprezentativac je pogađao mrežu Andree Konsilijija u 25. i 28. minutu, a prethodno je tim iz regije Emilija "načeo" Aleks Sandro u devetom minutu. Tačku na fantastičnu partiju "bjankonera" u prvih 45 minuta stavio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić "bombom" sa 20-ak metara za 4:0!

Za samo 20 minuta, od 63. do 83. napadač Juventusa Gonzalo Iguain je zabeležio het-trik, ali i kompletirao "sedmicu" na stadionu "Alijanc" - 7:0.

SERIJA A, 23. KOLO:

Nedelja:

Verona - Roma 0:1 (0:1) Under 1

Atalanta - Kjevo 1:0 (0:0) Manćini 74

Bolonja - Fiorentina 1:2 (1:1) Pulgar 45 - Veretu 41, Kijeza 71

Udineze - Milan 1:1 (0:1) Bonući autogol 76 - Suso 9

Juventus - Sasuolo 7:0 (4:0) Aleks Sandro 9, Kedira 25, 28, Pjanić 38, Iguain 63, 74

Kaljari - SPAL 2:0 (1:0) Ćigarini 34. Sau 78

Benevento - Napoli (20.45)

Ponedeljak:

Lacio - Đenova (20.45)

Subota:

Sampdorija - Torino 1:1 (1:1) Toreira 11 - Akva 25

Inter - Krotone 1:1 (1:0) Eder 23 - Barberis 60

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.