ZVEZDA BEZ POBEDE NAD MAĐARIMA: Milojević naslutio s kojim sastavom bi mogao na CSKA!
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Priprema za CSKA

ZVEZDA BEZ POBEDE NAD MAĐARIMA: Milojević naslutio s kojim sastavom bi mogao na CSKA!

Crveno-beli nisu uspeli da savladaju Ujpešt uprkos terenskoj nadmoći

Objavljeno: 17:14h

Crvena zvezda digrala je nerešeno 1:1 u pripremnoj utakmici protiv Ujpešta.

Može Vladan Milojević da bude zadovoljan više igrom, nego rezultatom svojih izabranika, iako je izveo u ovom trenutku možda najjaču postavu na startu meča.

Preuzeli su od početka meča crveno-beli inicijativu, ali je to uglavnom bilo jalovo i napadi nikako nisu mogli da se svrstaju u one iz redova opasnih.

Još jače su krenuli napred kada je iznenada mađarski tim stigao do vođstva posle centaršuta s desne strane na drugu stativu kada je Mol savladao Borjana.

Napadi srpskog vicešampiona su bivali sve opasniji i opasniji, ali osim prečke koju je pogodio Rodić udarcem sa distance nisu značajnije uspeli da ugroze gol mađarskog tima.

Ista priča se ponovila i u drugom poluvremenu, a onda u 72. minutu Dijalo poklanja penal Zvezdi nakon što je igrao rukom u svom šesnaestercu, a sigurni egzekutor bio je novajlija Ben.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković (od 45. Gobeljić), Savić, Le Talek, Rodić (od 45. Hajdin), Donald (od 65. L.Ilić), Krstičić (od 60. Račić), Srnić (od 45. Milijaš), Radonjić (od 45. Adžić), Ben (od 85. Joveljić), Pešić (od 45. Milić).

BONUS VIDEO: NEMANJA MATIĆ POSTAO ZVEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: Ibrahimović nahvalio Srbina! A evo i zašto

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.