200 NA SAT! PUN GAS! Igrači Vojvodine gaze na turbo pogon, ali ne na fudbalskom terenu! (VIDEO)
Fudbaleri Vojvodine, Foto: Saša Pavlić Koky

uživancija

200 NA SAT! PUN GAS! Igrači Vojvodine gaze na turbo pogon, ali ne na fudbalskom terenu! (VIDEO)

Ko će drugi?

Objavljeno: 12:02h

Posle pet dana napornog rada, tokom kojih su odigrali dve prijateljske utakmice, fudbaleri Vojvodine su od šefa stručnog štaba Ilije Stolice dobili slobodan dan. Ovu priliku, ekspedicija crveno-belih iskoristila je za odlazak do obližnje Antalije i takmičenje u kartingu, u kojem su učestvovali skoro svi prvotimci i pojedini članovi stručnog štaba “stare dame”.

U izuzetno vedroj atmosferi i zanimljivom nadmetanju, kao najbrži i najuspešniji pokazali su se fudbaleri koji po pravilu na utakmicama pređu najviše kilometara – zadnji vezni igrači, što su u Vošinom slučaju Marko Vukasović, Luka Vujanović i Marko Putinčanin.

Na kraju, titula najbržeg i najboljeg pripala je Marku Vukasoviću, koji je za svega nekoliko desetinki bio brži od svog saigrača Luke Vujanovića. Vrlo uspešan u ovom nadmetanju bio je i šef stručnog štaba Ilija Stolica, koji je uspeo da se plasira u finalnu trku, ali su se tamo trojica spomenutih igrača ipak pokazali kao daleko bolji od ostalih.

Nakon što se završilo sa kartingom, ekspedicija Vojvodine je dva i po sata provela u jednom od najvećih tržnih centara u Antaliji, posle čega je usledio povratak u hotel “Titanic Deluxe Golf Belek”. Već sutra, crveno-beli nastavljaju sa uobičajenim radom i pripremom za ono što ih očekuje u drugom delu sezone.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak posle žreba za Kup Radivoja Koraća

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.