MITROVA AGONIJA I MARKECOV VELEOBRT: Srbin spasio Aleksandra u poslednji čas, a ovaj tako otvorio Lazaru mesto! (FOTO)
Aleksandar Mitrović i Lazar Marković su konačno našli klubove u kojima će igrati, Foto: Saša Pavlić Koky

Neviđena drama

MITROVA AGONIJA I MARKECOV VELEOBRT: Srbin spasio Aleksandra u poslednji čas, a ovaj tako otvorio Lazaru mesto! (FOTO)

Neverovatno je šta se dešavalo oko transfera dvojice srpskih reprezentativaca poslednjeg dana zimske transfer pijace

Objavljeno: 09:11h

Auuu kakvi dramatični momenti su se dogodili dvojici nekadašnjih saigrača u Partizanu, Aleksandru Mitroviću i Lazaru Markoviću u poslednjim satima zimskog prelaznog roka.

Gotovo iz sata u sat su se događali preokreti, ali na kraju se može reći da je sve po njih dvojicu završeno sa srećnim krajem i obojica su pronašli nove sredine u kojima će moći da igraju i kroz minute na terenu izbore svoje mesto u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Činilo se u jednom momentu tokom srede da je Mitrović sve završio oko povratka na pozajmicu u Anderleht i on je bio srećan zbog toga, čak je i doputovao u Brisel na potpis ugovora i onda - STOP!

Cela priča je zaustavljena i blokirana, iz dva pomalo bizarna razloga. Prvi je što tim iz Brisela nije uspeo da proda Lukaša Teodorčika i skupi neophodna novčana sredstva za Mitrogolovu platu, a drugi da se Islam Slimani nije prošao odmah lekarske preglede u Njukaslu.

I sve je obustavljeno, a usledili su sati agonije za prvog napadača srpske reprezentacije, sve dok mu ruku spasa nije pružio baš Srbin i to, takođe nekadašnji trener Partizana, Slaviša Jokanović.

Strateg Fulama je u samom finišu pozvao Mitrovića kod sebe na "Krejven kotidž", a Njukasl je dao dozvolu jer je Slimani prošao konačno lekarske preglede, pa je tako umesto u Briselu, 23-godišnji napadač završio u Londonu.

Sa druge strane, njegov nekadašnji drug iz od najmlađih dana u Humskoj, Lazar Marković je stigao u Anderleht na pozajmicu iz Liverpula takođe u poslednjim satima zimske transfer pijace.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak posle žreba za KKP

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.