Tuče, uvrede, pljuvačine, skandali: 10 sramnih trenutaka srpskog fudbala u 2016! (FOTO) (VIDEO)

Najcrnja strana srpskog fudbala

Tuče, uvrede, pljuvačine, skandali: 10 sramnih trenutaka srpskog fudbala u 2016! (FOTO) (VIDEO)

Podsetićemo se nesportskih događaja koji su obeležili godinu za nama
Objavljeno: 19:34h

Iza nas je još jedna burna fudbalska godina. Burna iz razloga, što je osim lepih golova, asistencija i poteza, bilo pregršt vanfudbalskih stvari. Prepucavanja po medijima fudbalskih čelnika i trenera, trenera i sudija, vređanja novinara, psovki pa čak i tuča... Ovi delikti postali su sastavni i neizostavni deo srpskog fudbalskog folklora. Podsetićemo se nesportskih događaja koji su obeležili godinu za nama, a kojih se mnogi stide! 1. Mojsilović vs Vučelić - Žestoko je odgovorio bivši trener Spartaka Stevan Mojsilović funkcioneru Partizana Miloradu Vučeliću na prozivku. Vučelić je nakon trijumfa crno-belih nad Augzburgom, komentarisao događaje u utakmici OFK Beograda i Spartaka, te izjavio da bi ta dva tima odavno trebalo da budu izbačena iz lige.

Saša Pavlić Koky/Aleksandar Jovanović Cile
Tada je za Subotičane kazao da ne zna za šta su se u toj utakmici spremali kada igraju jednom nedeljno, kao na vašaru. To je mnogo naljutilo trenera "golubova" Mojsilovića koji nije birao reči i uzvratio paljbom:
- Puši ti Vučeliću taj tvoj tompus i dalje! Ako imaš imalo pameti i obraza, nemoj da izlaziš više na ulicu. Ovaj narod ti sve pamti. Hiljade crnih barjaka je Srbija i Jugoslavija okačila na svoje kuće zbog politike čiji si ti bio protagonista. Da ima malo pameti, bolje bi mu bilo da začepi ta svoja usta koja su građanima oduzela 25 najboljih godina života - rekao je Mojsilović i nije se tu zaustavio: - Igrao se politike, pa nas terao u ratove, a sada hoće da se igra fudbala. Bando crvena, đubre komunističko! 2. Lalatović vs Nišlije - Najgore moguće uvrede izgovorene su nakon utakmice između Radničkog i Borca u Nišu, a što je još skandaloznije razmenjivali su ih tadašnji trener Čačana Nenad Lalatović i zvaničnici niškog tima.
Po završetku meča u kome je trijumfovala gostujuća ekipa došlo je do incidenta koji je započet još na terenu posle poslednjeg sudijskog zvižduka i nastavio se u prostorijama kluba pred novinarima u konferencijskoj sali.

Printscreen/Facebook/Супер Лига
3. Grof vs novinari
Nemanja Pančić
Printscreen/Instagram/fkcrvenazvezda
4. Katai vs menadžer
5. Kosović vs selektor
Partizan.rs, Nebojša Kosović
6. Babović vs Grobari
Saša Pavlić Koky
7. Terzić vs Mijailović
Dragan Kadić/Saša Pavlić Koky
8. Mažić - vs Grof
9. Vanić vs navijači
10. Majo Vujović vs Redžep Korać
Saša Pavlić Koky

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.