VIDIĆ O SVOJIM POČECIMA U JUNAJTEDU: Smejao sam se Fergusonovim vicevima iako ništa nisam razumeo! (VIDEO)
Foto: Reuter

ISPOVEST

VIDIĆ O SVOJIM POČECIMA U JUNAJTEDU: Smejao sam se Fergusonovim vicevima iako ništa nisam razumeo! (VIDEO)

Ponekad uradim neki intervju, družim se sa ljudima, putujem, radim na trenerskoj pro-licenci i pokatkad ambasadorski posao za Junajted

Objavljeno:

Legenda srpskog fudbala Nemanja Vidić, od kako je pre dve godine "okačio kopačke o klin" doveo je svoje pojavljivanje u medijima praktično na nulu. Tek tu i tamo se pojavi kao ambasador Mančester junajteda ili nekog sponzora, dok ostatak vremena provodi u uživanju i druženju sa porodicom.

- Povukao sam se iz fudbala pre dve godine i gotovo da nisam takao loptu od tada! Igrao sam samo oproštajni meč za Majkla Kerika u junu 2017. i to je sve", otkrio je jedan od najboljih štopera svih vremena. Sada volim sportove u kojima nema kontakta. Dovoljno sam ih imao u karijeri, mnogo udaraca u glavu, kontuzija, vrtoglavica.Tako da sada volim elegantnije sportove. Ponekad uradim neki intervju, družim se sa ljudima, putujem, radim na trenerskoj pro-licenci i pokatkad ambasadorski posao za Junajted - rekao je Vidić

Vidić otkriva koje predispozicije mora da poseduje fudbalski menadžer svetske klase, kao na primer legendarni Škot, Aleks Ferguson, za kojeg kaže da zbog naglaska nije razumeo baš svaku njegovu šalu.

- Postoji mnogo stvari koje trener treba da zna, ne samo jedna. Mora da se poseduju znanje, liderske veštine, da znaš kako da postupaš sa ljudima, da stvori okruženje u kom igrači rade kako bi pružili najbolje za klub. Svaki igrač koji je igrao kod Fergusona davao je 120 odsto sebe. Nema mnogo takvih menadžera. Njegovi kvaliteti su iskrenost i direktnost, pružao bi vam podršku i odgovornost. Ima mnogo lepih uspomena. Voleo je da se šali, ali kada se šali, sa svojim škotskim naglaskom, nisam razumeo. Mislio sam da moram da se smejem, iako nisam razumeo - priznao je naš nekadašnji repezentativac.

BONUS VIDEO: Nenad Čanak posle žreba za KKP

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.